Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
CD Projekt: Νέα δεδομένα για το χακάρισμα του Φεβρουαρίου

CD Projekt: Νέα δεδομένα για το χακάρισμα του Φεβρουαρίου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχουν διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων της.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το χακάρισμα του Φεβρουαρίου στη CD Projekt. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, οι χάκερς παραβίασαν τα εσωτερικά της συστήματα και διέρρευσαν αρχεία της στο διαδίκτυο.

Μεταξύ άλλων, έθεσαν σε κυκλοφορία τον source κώδικα παιχνιδιών όπως το The Witcher 3 και το Cyberpunk 2077, ενώ διέρρευσαν και προσωπικά δεδομένων των υπαλλήλων της CD Project και των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί αναφέρουν:

«Μάθαμε νέες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση και τώρα έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι τα εσωτερικά δεδομένα που αποκτήθηκαν παράνομα κατά τη διάρκεια της επίθεσης κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε το ακριβές περιεχόμενο, αν και πιστεύουμε ότι μπορεί να περιλαμβάνει τα στοιχεία υπαλλήλων μας και συμβασιούχων, πέρα από δεδομένα που σχετίζονται με τα παιχνίδια μας. Επιπλέον, δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν τα σχετικά δεδομένα έχουν παραποιηθεί ή αλλοιωθεί μετά την παραβίαση».

Επίσης, το στούντιο επισήμανε ότι συνεργάζεται με την πολωνική αστυνομία, την Ιντερπόλ και την Europol για το θέμα και δεσμεύτηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των εργαζομένων της. «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση κατά των μερών που μοιράζονται τα κλεμμένα δεδομένα», τόνισε.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024