Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζύγιζε 185 κιλά και την ντρόπιασαν στο αεροπλάνο για το βάρος της - Δείτε πως τους εκδικήθηκε!

Ζύγιζε 185 κιλά και την ντρόπιασαν στο αεροπλάνο για το βάρος της – Δείτε πως τους εκδικήθηκε!

Φανταστείτε να σας πουν ότι είστε πάρα πολύ χοντρός για να πετάξετε σε μια πτήση. Αυτό ακριβώς συνέβη με το μοντέλο μεγάλων μεγεθών Ρόζι Μερκάντο το 2011

Φανταστείτε να σας πουν ότι είστε πάρα πολύ χοντρός για να πετάξετε σε μια πτήση. Αυτό ακριβώς συνέβη με το μοντέλο μεγάλων μεγεθών Ρόζι Μερκάντο το 2011.

Ζύγιζε τότε 185 κιλά, όταν μια αεροσυνοδός σε ένα αεροπλάνο από μια πτήση από Λας Βέγκας για Νέα Υόρκη της είπε: «Κυρία μου δεν θα χωρέσετε σε μία θέση. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα ακόμη εισιτήριο».

Υπάρχει μόνο μία λέξη για να περιγράψει το πώς αισθάνθηκε. Ταπεινωμένη.

Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρόζι βρέθηκε ντροπιασμένη εξαιτίας του βάρους της. Σε άλλα περιστατικά ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στις βόλτες στην Disneyland (έπρεπε να προσλάβει μια νταντά για να πάει τα παιδιά της στο θεματικό πάρκο), γενικά προβλήματα κινητικότητας και κακεντρεχή σχόλια από αγνώστους.

Μετά το σκληρό περιστατικό στο αεροπλάνο, η Ρόζι αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα βάρους της. Έχει μειώσει το μέγεθος της από το 34 σε ένα υγιές 16-18, όλα χάρη σε μια αυστηρή δίαιτα και τακτική γυμναστική. Πλέον ζυγίζει 90 κιλά και έχει βάλει στόχο να χάσει άλλα 10 κιλά.

H ίδια δήλωσε στη NY Post:

«Τώρα πραγματικά αγαπώ τον εαυτό μου και εκτιμώ την κάθε στιγμή που ζω και αναπνέω. Όταν ήμουν πιο εύσωμη, απλά δεν είχα την ποιότητα ζωής που ήθελα. Τώρα δεν θα μπορούσα να είναι πιο ευτυχισμένη».

Τώρα υπέγραψε συμβόλαιο με ένα νέο πρακτορείο μοντέλων, και αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολο να βρίσκει δουλειές στο μέγεθος που ήταν πριν. «Θα επικοινωνούσαν μαζί μου μόλις είχαν δει τις φωτογραφίες του προσώπου μου και του άνω κορμού, τα οποία δεν ήταν μεγάλα, αλλά σοκαρίζονταν από τους φαρδείς γοφούς μου. Ήταν απογοητευτικό».

Εκείνη την εποχή, λέει έτρωγε συνέχεια για να παρηγορεί τον εαυτό της:

«Έκανα μερικές πολύ κακές επιλογές, επέλεγα fast food, όπως μπιφτέκια McDonald’s και τεράστιες πατάτες αντί για φρούτα και λαχανικά. Η υγεία μου ήταν χαμηλής προτεραιότητας, και επηρέαζε τα πάντα, ειδικά το να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου».

Σήμερα όμως ζει ένα πολύ καλύτερο τρόπο ζωής, έναν τρόπο ζωής που της επιτρέπει να πηγαίνει τα παιδιά της στην Disneyland η ίδια. Μια υπέροχη γυναίκα, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι άνθρωποι σαν τη Ρόζι μπορούν να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024