Κάθε ζώδιο μπορεί να νιώσει ντροπή ή αμηχανία με διαφορετικά πράγματα…

ΚΡΙΟΣ

Να του φάνε τη σειρά σε ένα γκισέ, να διαμαρτυρηθεί έντονα και ο υπάλληλος να τον κοιτάξει ανέκφραστα και να εξακολουθήσει να εξυπηρετεί τον άλλον.

Να τον περάσουν για κάποιον άλλο.

Να αντιμετωπιστούν με απόλυτη αδιαφορία οι αφηγήσεις του από την εποχή που υπηρετούσε στα ΟΥΚ. Και μετά, ενώ συνεχίζει να μιλάει, κάποιος άλλος να τον κόψει αλλάζοντας θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να διοργανώσει σπίτι του ένα τέλεια προετοιμασμένο γεύμα, οι καλεσμένοι να αργήσουν όλοι και τα φαγητά να φαγωθούν κρύα.

Να του πουν ότι πιάστηκε εντελώς κορόιδο στην τιμή

Να πάει σε ένα σημείο συνάντησης, να μη βρει κανέναν και μετά να προκύψει πως άλλαξαν τα σχέδια και ήταν ο μόνος που, δεν ειδοποιήθηκε.

Εκεί που έχει… μερακλώσει η παρέα και τραγουδάνε όλοι μαζί, να του πουν να μην τραγουδάει τόσο δυνατά, αν όχι καθόλου, γιατί είναι φάλτσος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αγορεύει σε ένα πηγαδάκι και ένας-ένας οι παριστάμενοι να… την κάνουν

Να μη χτυπήσει καθόλου το κινητό του για ώρες, σε αντίθεση με όλων των άλλων, που δέχονται κάθε τρεις και λίγο τηλεφωνήματα.

Να παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρεί τον εαυτό του εξπέρ και να χάσει από κάποιον πολύ κατώτερό του.

Το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, όχι μόνο να μην ανταποκριθεί στο φλερτ, αλλά και να τον βγάλει «λάθος» σε κάποια συζήτηση μπροστά σε όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αφηγηθεί μια πονεμένη ιστορία του και όλοι να εκθειάσουν το χιούμορ του χαχανίζοντας, «τι αστεία που τα λες!».

Να σκοντάψει στο τραπεζάκι του μπαρ, όπου μόλις έχουν σερβιριστεί τα ποτά της παρέας και να βρεθούν όλα κάτω, τραβώντας τα βλέμματα όλων των άλλων θαμώνων.

Να δείξει με καμάρι τη φωτογραφία του παιδιού του και να τον ρωτήσουν: «Μα καλά, σε ποιον μοιάζει; Σε κανέναν σας, ε;» • Να προσφέρει περήφανος μια ανθοδέσμη με εντυπωσιακά και πανάκριβα λουλούδια, στα οποία ο αποδέκτης να αποδειχτεί τραγικά αλλεργικός, και να αρχίσει να φτερνίζεται, να δακρύζει και άλλα τέτοια.

ΛΕΩΝ

Να φοράει και κάποιος άλλος στον χώρο ακριβώς το ίδιο ρούχο, που του το πούλησαν πανάκριβα σαν «μοναδικό κομμάτι».

Να χορέψει μόνος του στην πίστα την… παραγγελιά του και κανείς να μην του κρατάει τον ρυθμό με παλαμάκια, ούτε να χειροκροτήσει.

Να πηγαίνει σε μια πολύ επίσημη βραδιά, ντυμένος με τα καλά του, και να «μείνει» το αυτοκίνητό του. Να περιμένει την οδική βοήθεια, ενώ στο μεταξύ θα βρέχει και ο δρόμος θα έχει γίνει ένα λασπωμένο ποτάμι…

Να εμφανιστεί ο/η πρώην του στον ίδιο χώρο, με τον/την… διάδοχό του, ενώ ο ίδιος είναι μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να του πέσει φαγητό στα ρούχα, δημιουργώντας έναν τεράστιο εμφανή λεκέ πάνω στο στέρνο του σαν παράσημο και να μείνει έτσι όλη την υπόλοιπη βραδιά.

Να αναλύει εμπεριστατωμένα κάποιο θέμα, να βρεθεί κάποιος που ξέρει καλύτερα και να τον βγάλει εντελώς άουτ.

Να πάει σε ένα σπίτι που τον κάλεσαν μια ώρα νωρίτερα από παρανόηση και να βρει τους οικοδεσπότες εντελώς απροετοίμαστους.

Να διαπιστώσει ότι η πιατέλα με την εντυπωσιακή σύνθεση από την οποία σερβιριζόταν τόση ώρα στον μπουφέ δεν ήταν για φάγωμα παρά μόνο για ντεκόρ, το οποίο κατέστρεψε.

ΖΥΓΟΣ

Να φοράει ένα γνησιότατο Gucci και να τον ρωτήσουν αν είναι από την καινούργια σειρά της Zara

Να βρεθεί κάπου, όπου να είναι όλοι οι άλλοι ζευγάρια και μόνο αυτός ασυνόδευτος.

Να χειροκροτήσει σε λάθος σημείο, μονάχα εκείνος, σε μια συναυλία κλασικής μουσικής ή σε μια ομιλία.

Να εμφανιστεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ντυμένος υπερβολικά επίσημα ή υπερβολικά «κάζουαλ» σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να παινευτεί για τις μεταφυσικές του ικανότητες και τα προαισθήματά του που βγαίνουν αληθινά και οι άλλοι, αντί να τον αντιμετωπίσουν με δέος, να τον πάρουν στο ψιλό.

Ο/η συνοδός του σε μια εκδήλωση, με τον οποίο δεν έχει σχέση αλλά την επιδιώκει, να βρει σε κάποιον άλλο παριστάμενο μεγαλύτερο ερωτικό ενδιαφέρον. Και να τον παρατήσει μόνο του όλη την υπόλοιπη βραδιά.

Να του βγάλουν στη φόρα μπροστά σε κόσμο ένα επτασφράγιστο μυστικό του.

• Χωρίς να το πάρει είδηση, να του έχει σκιστεί το παντελόνι βγάζοντας σε κοινή θέα το εσώρουχό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να τον ρωτάνε επίμονα γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα και πότε έχει σκοπό να το κάνει. Και να μην μπορεί να απαντήσει «Δεν σε αφορά», όπως θα ήθελε.

Να σχολιάσει ότι είναι «για τα μπάζα» ένα πρόσωπο που νόμιζε ότι τον φλερτάρει.

Να οδηγήσει την παρέα του σε μια υπέροχη, ερημική παραλία, μέσα από απότομα κατσάβραχα. Φτάνοντας εκεί να ανακαλύψουν πως υπήρχε άσφαλτος από την άλλη μεριά, απ’ όπου ήρθαν χιλιάδες αυτοκίνητα.

Να προκύψει στον έλεγχο καυσαερίων του αυτοκινήτου του ότι οι εκπομπές του κινητήρα ξεπερνούν τα όρια σε επίπεδα… αισχύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να τον σταματήσουν για αλκοτέστ και να τον χαζεύουν οι επιβάτες από όλα τα περαστικά αυτοκίνητα, λες και είναι ο επικηρυγμένος εγκληματίας που πιάστηκε.

Να έχει βγει με σημαντικά άτομα που να θέλει να εντυπωσιάσει, να έρχεται η ώρα της πληρωμής και να διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του.

Να νομίσει πως γίνεται σεισμός και να πεταχτεί έντρομος, ενώ κανένας άλλος δεν έχει αντιληφθεί τίποτα παρόμοιο. Γεγονός που θα προκαλέσει τη γενική θυμηδία.

Να φλερτάρει επίμονα κάποιο άτομο που να αποδειχθεί όχι απλώς παντρεμένο, αλλά και σύζυγος του προϊσταμένου του στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να υποστεί βουβά κάποιου είδος φανατικό κήρυγμα (θρησκευτικό, πολιτικό ή οτιδήποτε) εντελώς αντίθετο με τις απόψεις του, όπου για ειδικούς λόγους να μην του δίνεται δυνατότητα να φέρει αντίρρηση.

Στη συνέχεια, ο συνομιλητής του να θριαμβολογήσει σε τρίτους «Μα και ο Χ. συμφωνεί μαζί μου, τόση ώρα αυτά λέγαμε», εννοώντας εκείνον, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει αρθρώσει κουβέντα.

Να αποδειχθεί πως είναι ο μόνος που δεν έχει ενημερωθεί για κάτι.

Να διαπιστώσει ότι το πρόσωπο που του έφεραν για… προξενιό και το απέρριψε ασυζητητί, έχει βραβευτεί για τους οικολογικούς του αγώνες.

ΙΧΘΕΙΣ

Χωρίς να το θέλει, να του ξεφύγει ένα μυστικό.

Το πρόσωπο που φλερτάρει να του ζητήσει επιτέλους ραντεβού, στο οποίο να του εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του… για τον κολλητό του, ζητώντας τη μεσολάβηση του.

Να προσφερθεί να ετοιμάσει την τούρτα για μια γιορτή γενεθλίων. Να ξεχάσει να βάλει τη ζάχαρη, πράγμα που θα διαπιστωθεί όταν ο πρώτος καλεσμένος θα δοκιμάσει το κομμάτι του.

Να του παραπονεθούν ότι με όλα αυτά τα κεριά και τα λιβάνια που βάζει να καίνε, και καλά για ατμόσφαιρα, το σπίτι του βρωμοκοπάει σαν τεκές…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο