Η κορύφωση στην σεξουαλική επαφή, ο οργασμός δηλαδή, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο βασικούς – αν όχι ο πιο βασικός-  στόχους που όλοι επιδιώκουν στο σεξ.

Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι

Είτε γιατί βιάζεστε είτε γιατί είστε κουρασμένη και θέλετε να εκτονωθείτε γρήγορα, αυτό το κόλπο είναι κατάλληλο για κάθε ώρα (εφόσον βρίσκεστε σε κρεβάτι)! Πριν ξαπλώσετε αναπαυτικά, λοιπόν, τοποθετήστε στο ύψος της μέσης ένα μαξιλάρι. Τόσο απλά, θα πετύχετε καλύτερο οργασμό. Ακόμα κι αν έχετε στο πρόγραμμα ένα «βιαστικό» σεξ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το απολαύσετε!

Τη στιγμή της κορύφωσης… συγκρατηθείτε

Αντίθετα με το προηγούμενο κόλπο, αυτό θα το εφαρμόσετε όταν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας. Λίγο πριν την πρώτη κορύφωση, λοιπόν, ελέγξτε τον εαυτό σας και συγκρατηθείτε για να μην τελειώσετε. Η αναμονή θα κάνει τον οργασμό ακόμα πιο έντονο αργότερα. Το μυστικό είναι να κορυφώσετε όταν πλέον δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο. Για να το πετύχετε, όμως, πρέπει να είστε χαλαρή κι συγκεντρωμένη στον σκοπό σας -ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο αξίζει μια φορά να το δοκιμάσετε.

Ανεβείτε από πάνω για τον απόλυτο έλεγχο

Όταν είμαστε από πάνω, μπορούμε να ελέγξουμε την κάθε μας κίνηση και να αυτοσχεδιάσουμε με τον τρόπο που μας βολεύει. Ωστόσο, μία συγκεκριμένη στάση εγγυάται έναν δυνατό οργασμό για κάθε γυναίκα. Ξαπλώστε πάνω στον σύντροφό σας με τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του. Με τον τρόπο αυτό, η κλειτορίδα ερεθίζεται περισσότερο και προετοιμάζετε ακόμα καλύτερα το έδαφος για happy ending. Κι ένα ακόμα tip: αν αντέξετε λίγο παραπάνω, μπορείτε να λυγίσετε το ένα σας πόδι και να το ανεβάσετε στο ύψος των χεριών του συντρόφου σας.

Κουνήστε τη λεκάνη σας

… ακόμα κι όταν κάνετε την κλασική, ιεραποστολική στάση, με τον σύντροφό σας από πάνω. Κουνήστε τη λεκάνη με συγκεκριμένο ρυθμό και αφού καταλάβετε ότι είστε σε καλό δρόμο, σηκώστε λίγο τη μέση, κρατήστε την ακίνητη και αφήστε τον σύντροφό σας να αναλάβει. Η απόλαυση από την ρυθμική κίνηση σε συνδυασμό με τη γωνία που θα σχηματίσετε με τη μέση, είναι το μυστικό για έναν πιο δυνατό οργασμό.

Αγγίξτε τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες

Κατά τη διάρκεια του σεξ και πριν την κορυφαία στιγμή, αρχίστε να αγγίζετε το σώμα σας, αλλά όχι τον κόλπο σας. Χαϊδεύοντας το στήθος ή την κλειτορίδα ή και τα δύο ταυτόχρονα (η στάση «κουτάλι» είναι ιδανική γι’ αυτό το παιχνίδι) ξυπνάτε περισσότερες από μία ερωτογενείς ζώνες και το τέλος γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο