Είναι τα ζώδια για τα οποία οι περισσότεροι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Πολλοί τα βρίσκουν υπερβολικά συναισθηματικά και γκρινιάρικα όμως η αλήθεια είναι πως είναι δοτικά έστω και με τον δικό τους τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση αν έχεις ένα από τα παρακάτω ζώδια στη ζωή σου, μην κάνεις ποτέ το λάθος να τα θεωρήσεις «δεδομένα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο χαμηλών τόνων που τις περισσότερες φορές δίνει και δεν ζητάει ανταλλάγματα.

Είναι ένα άτομο με συναίσθημα και θέλει να περιποιείται το ταίρι του. Κάποιες φορές, ναι, γίνεται καταπιεστικός, γκρινιάρης και λίγο… «κλάψας».

Αυτό κουράζει τον/την σύντροφό του και ίσως η συμπεριφορά του αυτή να οδηγήσει και στον χωρισμό.

Όταν όμως χωρίσεις από έναν Καρκίνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου λείψουν όλα όσα εκείνος σου έδινε. Και έδινε πολλά… Θα τον αναζητήσεις και θα εκτιμήσεις αυτά που τότε μπορεί να σου φαινόντουσαν υπερβολικά ή ότι σε «έπνιγαν».

Επειδή είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ήρεμος, η αξία του πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται την κατάλληλη στιγμή, αλλά μετά την φυγή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και πόσα δεν έχεις ακούσει για τους Διδύμους. Τα περισσότερα ισχύουν, δεν λέμε όχι, ούτε πάμε να τους βγάλουμε λάδι, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι γενικά είναι ένα ζώδιο που δεν το εκτιμά κανείς όταν το έχει, παρά μόνο όταν το χάσει.

Ο Δίδυμος είναι ανατρεπτικός, έξυπνος και έχει τον τρόπο να «γεμίζει» την ζωή σου. Όταν λοιπόν τον χάσεις θα νιώσεις αυτό το… κενό μέσα σου. Θα καταλάβεις ότι έδινε έναν ξεχωριστό αέρα στην σχέση σας και την έκανε διαφορετική από όλες τις άλλες.

Δεν βαριόσουν ποτέ μαζί του και κάθε μέρα ήταν και μια νέα… «περιπέτεια».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός σύμφωνα με το astrology.gr λειτουργεί για το «εμείς». Θέλει να είναι καλά το ταίρι του, να το βλέπει χαρούμενο και κάνει τα πάντα για να υπάρχει η ισορροπία, η αρμονία και η αγάπη στην σχέση του.

Πολλές φορές καταπιέζεται και κάνει πίσω σε διάφορα θέματα για το… κοινό καλό.

Η συμπεριφορά του αυτή τον κάνει αρκετά συχνά να γίνεται δεδομένος και η αξία του δεν αναγνωρίζεται.

Αντιθέτως, υποτιμάται. Όταν όμως ένας Ζυγός σου πει το οριστικό αντίο», τότε πραγματικά θα καταλάβεις τι διαμάντι έχασες. Θα δεις με τον πιο σκληρό τρόπο τι είχες και το άφησες να φύγει μέσα από τα χέρια σου.

Θα κλαις και θα παρακαλάς για να γυρίσει, αλλά μάλλον όλα τότε θα είναι τελειωμένα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ¨η… «χαρά της ζωής». Είναι χαμογελαστός, αισιόδοξος, με αστείρευτη ενέργεια και πάθος. Στις σχέσεις του δεν είναι και ο πιο εύκολος σύντροφος, μιας και έχει μεγάλα θέματα με την δέσμευση, την ανάληψη ευθυνών και τις υποχρεώσεις.

Όταν είσαι μαζί του, ναι, μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είναι εύκολο να τον βάλεις σε μια τάξη και σε μια σειρά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν τον χάσεις, θα χάσεις πολλά.

Τότε μόνο θα εκτιμήσεις όλα όσα είχες και πλέον δεν έχεις.

Θα σου λείψει το γέλιο του, το χιούμορ του, οι εκπλήξεις του, ο ενθουσιασμός μικρού παιδιού που είχε, ακόμα και οι γκάφες του.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο