Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πενέλοπε Κρουζ : Ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και μιλά για τη δουλειά και τη μητρότητα

Πενέλοπε Κρουζ : Ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και μιλά για τη δουλειά και τη μητρότητα

Η σταρ εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι όταν ήταν μικρότερη ήταν εξαρτημένη από τη δουλειά της

Έτοιμη για ένα καυτό μεσογειακό καλοκαίρι είναι η Πενέλοπε Κρουζ, κι ας είμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα.

Η 46χρονη σταρ, που ζει στην Ισπανία που είναι και η χώρα καταγωγής της, ποζάρει με ένα λευκό πουκάμισο δεμένο με τρόπο που να αποκαλύπτει τη μέση της στο ελληνικό Marie Claire Μαρτίου.

Η Πενέλοπε, που είναι παντρεμένη με τον επίσης Ισπανό –και εξίσου σέξι- Χαβιέ Μπαρδέμ, στόλισε με την παρουσία της και το τεύχος Φεβρουαρίου της γαλλικής έκδοσης του ίδιου περιοδικού.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που συνοδεύει το εξώφυλλο, η σταρ μίλησε για τον διαλογισμό με τον οποίο ασχολήθηκε στη διάρκεια του lockdown, αλλά και για το γεγονός ότι η πανδημία της επέτρεψε να περνά περισσότερη ώρα «μαγειρεύοντας πολύ υγιεινά γεύματα» για τα παιδιά της.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Χαβιέ, που έχουν δύο παιδιά, τον 10χρονο Λέο και την 7χρονη Λούνα, φροντίζουν οι καριέρες τους να μην δημιουργούν προβλήματα στην οικογενειακή τους ζωή.


«Όπως και κάθε άλλο ζευγάρι, μιλάμε για τις δουλειές μας, επομένως και για τους χαρακτήρες μας και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κάθε σκηνή».

«Καμιά φορά ανταλλάσσουμε ιδέες, όμως όταν πρόκειται γενικώς για τις δουλειές μας, δεν είμαστε εμμονικοί με αυτές, προσπαθούμε να τις αφήνουμε έξω από την πόρτα του σπιτιού».

Η Πενέλοπε μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια και για το γεγονός ότι δεν σκέφτεται και πολύ τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνοι, αλλά και ότι όταν την επαινούν με τρόπο που η ίδια βρίσκει υπερβολικό, «κατά έναν καταπληκτικό τρόπο, προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις και να μην πιστεύω αυτόν τον άνθρωπο 100%».

«Όσο για τα αρνητικά σχόλια, δεν ξέρω τι λένε γιατί ποτέ δεν με ψάχνω στο Google. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ κακό για την ψυχική μου υγεία! Με απασχολεί μόνο η άποψη της οικογένειας και των φίλων μου».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Φυσικά, είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους που αγαπούν τις ταινίες μου και μου γράφουν, και προσπαθώ να απαντώ σε όσα περισσότερα γράμματα γίνεται».

Η μητρότητα και η ηλικία έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό αυτή της τη στάση, αφού όπως λέει: «Όταν ήμουν νέα, ο τρόπος που με έβλεπαν οι άλλοι, είτε ήταν θετικός είτε αρνητικός, είχε τεράστια σημασία».


Συνέχισε λέγοντας: «Όμως όταν έγινα μητέρα συνειδητοποίησα ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική αποστολή στη ζωή μου και ήθελα να την φέρω εις πέρας όσο καλύτερα γίνεται».

Καθώς μεγαλώνει, έχει υιοθετήσει και διαφορετική στάση απέναντι στη δουλειά της, αφήνοντας στον εαυτό της περισσότερο χώρο για να «γεμίζει τις μπαταρίες της».


«Όταν ήμουν 20 ετών ήμουν πραγματικά εξαρτημένη από τη δουλειά μου, μπορεί να ξυπνούσα ακόμη και στη μέση της νύχτας για να απαντήσω σε e-mail και τέτοια πράγματα, και μετά έπρεπε να μάθω να είμαι υπομονετική, να ξεκουράζομαι, να απολαμβάνω την ησυχία. Πράγματα που πλέον εκτιμώ πολύ», εξήγησε.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024