Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρκίνος : Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει - Δώσε έμφαση στα εξής

Καρκίνος : Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει – Δώσε έμφαση στα εξής

Δώσε βάση γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβεις από τη συμπεριφορά του

Ο Καρκίνος είναι ένα υπερευαίσθητο ζώδιο και αυτό πρακτικά το κάνει σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις αν σε θέλει ερωτικά ή αν απλά σε συμπαθεί…

Στέλνει σπάνια

Ο Καρκίνος επειδή έχει αρκετές ανασφάλειες, πιθανότατα περιμένει από εσένα να του στείλεις μήνυμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει να σιγουρευτεί ότι του αρέσεις. Δεν αντέχει στη σκέψη την πιθανότητα της απόρριψης.

Θέλει να σε βλέπει συχνά

Με την παραμικρή ευκαιρία θα προσπαθήσει να επιδιώξει επικοινωνία από κοντά. Για αυτόν σημασία έχει να σε βλέπει και να σε αισθάνεται δίπλα του. Του αρέσει και η εξ αποστάσεως επικοινωνία αλλά θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου.

Ντρέπεται

Πολύ! Θα σου πει ότι του αρέσεις μετά από αρκετή προσπάθεια γιατί έχει άγχος ότι μπορεί εσύ να μην το θέλεις. Του αρέσει να ασχολείται μαζί σου για να σε γνωρίσει καλύτερα, αλλά παραμένει πολύ ντροπαλό ζώδιο. Αυτό είναι και μέρος της όλης γοητείας του.

Κοιτάει χαμηλά

Όταν τον κοιτάζεις στα μάτια νιώθει πολύ άβολα και συνάμα ότι είναι αρκετά εκτεθειμένος. Θα τον δεις να σκύβει το κεφάλι και να κοιτάζει χαμηλά.

Αν δεν του άρεσες να ξέρεις δε θα είχε αυτό το άγχος και την αμηχανία.

Άγχος

Μιας και λέμε για άγχος, είναι το ζώδιο που έχει αρκετό από αυτό, ειδικά όταν του αρέσει κάποια. Έχει άγχος γιατί συνέχεια κρίνει τον εαυτό του εσωτερικά.

Κάνει αρκετούς μονολόγους με αποτέλεσμα να δεις ότι κάποιες φορές δεν άκουσε τι του είπες.

Φοβάται

Μην πληγωθεί συναισθηματικά. Επειδή όταν ερωτεύεται και αγαπάει νιώθει αυτά τα συναισθήματα έντονα και αφοσιώνεται απόλυτα. Θα θέλει να τον προσεγγίσεις εσύ και τότε θα δείξει ότι σε θέλει πραγματικά.

Ζήλια

Μην περιμένεις ένας Καρκίνος να μη ζηλεύει. Είναι το ζώδιο που δεν μπορεί στην ιδέα ότι εσύ μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον άλλον. Πολλές φορές θα κάνει τάχα δήθεν απλές ερωτήσεις όπως «πού ήσουν», ή «με ποιον βγήκες», αλλά να ξέρεις τις κάνει γιατί νιώθει ανασφάλεια και ζηλεύει.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024