Τραβούν πάντοτε τα βλέμματα και όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς τους. Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω- πείτε το στυλ, κομψότατα, γούστο ή τύπο.

Δεν έχει να κάνει με τα τελευταία trends, ούτε με τα χρήματα που ξοδεύουν για τη γκαρνταρόμπα τους αλλά με τον τρόπο που επιλέγουν αυτά που θα φορέσουν και κυρίως την αίσθηση που αποπνέουν όταν κυκλοφορούν.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά την ίδια στιγμή με έναν μαγικό τρόπο να ξεχωρίζει. Ξέρει πολύ καλά τι να διαλέξει να φορέσει και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι κάτι που τονίζει τη θηλυκότητά του.

Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός είναι προικισμένη με γούστο. Θεωρεί πολύ σημαντικό το να φροντίζει την εμφάνισή της και να επιμελείται το look της μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και τα καταφέρνει συνήθως με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η κομψότητα είναι στο αίμα της.

Σκορπιός
Αγαπά το μαύρο, χωρίς να μένει κολλημένη πάντα σε αυτό. Όπως και να το κάνουμε πάντως τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν με το μυστήριο του χαρακτήρα. Χωρίς πολλά πολλά, με απλότητα η γυναίκα Σκορπιός καταφέρνει να είναι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδι.

Αιγόκερως
Κλασσικές γραμμές, ήπια χρώματα και καλοραμμένα ρούχα είναι στις προτιμήσεις της του Αιγόκερου. Ξέρει τι να φορέσει και- αν και αποφεύγει τις τολμηρές επιλογές- ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί με την αίσθηση αυτοπεποίθησης και κύρους που αποπνέει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο