Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Με την «Άβυσσο» καλησπερίζουν οι τρεις γιοί του Στράτου Διονυσίου

«Σπίτι με το MEGA»: Με την «Άβυσσο» καλησπερίζουν οι τρεις γιοί του Στράτου Διονυσίου

Το «Σπίτι με το ΜEGA» είναι σήμερα εξαιρετικά αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου και στις δεκάδες επιτυχίες που άφησε στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Σπίτι με το ΜEGA» είναι σήμερα εξαιρετικά αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου και στις δεκάδες επιτυχίες που άφησε στο ελληνικό τραγούδι.

Το αφιέρωμα ξεκίνησε με το θρυλικό τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» σε στίχους Σπύρος Γιατράς και μουσική Αλέκο Χρυσοβέργης.

Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ενα λεπτό, περιπτερά», ο Άγγελος και ο Στέλιος θυμούνται τραγούδια που παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μαζί τους θα είναι επίσης ο Διαμαντής Διονυσίου. Τα τρία αδέρφια υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες σε γνήσιες λαϊκές ερμηνείες.

Οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ζαφείρης Μελάς, Stan Αντιπαριώτης, Χρήστος Νικολόπουλος και Θανάσης Πολυκανδριώτης τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Συμμετέχουν επίσης οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης. Ο Αγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου μιλούν στο «Νσυν» για την εκπομπή και τον πατέρα τους.

«Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα. Η αποψινή βραδιά δεν είναι ένα απλό αφιέρωμα στον αγαπημένο Στράτο Διονυσίου. Είναι μια μεγάλη γιορτή για εμάς που ήταν ο πατέρας μας, ο άνθρωπος μας, αλλά και για όλους εσάς που τον αγαπήσατε και συνεχίζετε να τον αγαπάτε». Με αυτά τα λόγια του Άγγελου Διονυσίου ξεκίνησε μια ακόμα υπέροχη βραδιά στο MEGA.

«Τριάντα χρόνια πέρασαν και στις καρδιές όλων παραμένει ζωντανός για την καρδιά του και τη δυνατή φωνή του» ανέφερε από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου.

Στην συνέχεια τα τρία αδέρφια ερμήνευσαν τον «Παλιατζή» από το μακρινό 1969 σε μουσική Αντώνη Ρεπάνη και στίχους Δημήτρη Γκούτη και το «Άνθρωπος είσαι και λυγάς» του 1988.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024