Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγουν νέες προοπτικές στα ερωτικά, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα οι πιο καλές και αισιόδοξες.

Παρ’ όλα αυτά κρατήστε τις δυνάμεις που έχετε διότι αυτή η περίοδος που θα ακολουθήσει μπορεί να σας δώσει καινούργια εφόδια για το μέλλον. Τέτοια μπορεί να είναι η αυτοπειθαρχία, η αυτοπεποίθηση και η φιλοδοξία για το μέλλον.

Ταύρος

Στο πλαίσιο της σχέσης και της συντροφικότητας, θα είσαι αντιμέτωπος με φοβίες και ανασφάλειες που πηγάζουν από το παρελθόν σου. Μη δίνεις έμφαση μόνο στο «τώρα» αλλά σκέψου και οργάνωσε σωστά το άμεσο μέλλον σου.

Επιπλέον μην ξεχνάς να λες πάντοτε την αλήθεια για να αποφύγεις αρκετές παρεξηγήσεις. Η αλήθεια θα είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να κρατήσεις κάποιες ουσιαστικές ισορροπίες στην καθημερινή σου αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Σκορπιός

Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτήν ο Σκορπιός μιας και η όψη αυτή αφορά το ίδιο το ζώδιο. Είναι πιθανόν το επόμενο διάστημα να γίνουν αλλαγές ριζοσπαστικές, όπως το να χωρίσεις ή να αρραβωνιαστείς. Ωστόσο φαίνεται να παίρνεις γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις.

Να έχεις στον νου σου να μην ξοδεύεις και να μη σπαταλάς με το παραμικρό διότι αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετές οικονομικές δυσκολίες. Σε πολλές περιπτώσεις θα νομίζεις ότι δε σε καταλαβαίνουν, όμως η αλήθεια ξεκινάει από εσένα τον ίδιο.

Τοξότης

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να προλάβεις κάτι αρνητικό. Να οργανώσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου και να το κάνεις πράξη. Αυτή η πλανητική όψη θα σε κάνει να θέλεις να έρθεις σε επαφή συντροφικού τύπου με κάποιον. Σου έχει λείψει να είσαι ερωτευμένος και σεξουαλικά δραστήριος.

Ορισμένα πράγματα που θα παρατηρήσεις είναι ενδεχομένως αυτά που αφορούν και τα οικονομικά σου. Ξοδεύεις πολλά λεφτά και μάλιστα μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για έσοδα και έξοδα, προκειμένου να μην έχεις θέματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο