Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Ξεσήκωσαν το κοινό οι ONIRAMA και οι καλεσμένοι τους

«Σπίτι με το MEGA»: Ξεσήκωσαν το κοινό οι ONIRAMA και οι καλεσμένοι τους

Τη δική τους -απόλυτα πετυχημένη- γιορτή έστησαν οι ONIRAMA το βράδυ της Παρασκευής στο «Σπίτι με το MEGA»

Τη δική τους -απόλυτα πετυχημένη- γιορτή έστησαν οι ONIRAMA το βράδυ της Παρασκευής στο «Σπίτι με το MEGA».

Η μπάντα που κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο όπως ήταν φυσικό δεν έλειπαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Με μουσική δική τους αλλά και τραγούδια από διαφορετικές δεκαετίες ο Θοδωρής Μαραντίνης και η «συμμορία» του ανέβασαν στα ύψη το ρυθμό και χάρισαν σε όλους μοναδικές στιγμές.

Στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς αλλά και συγκίνησης.

Πάντα Number One

H Έλενα Παπαρίζου ήταν η πρώτη τραγουδίστρια που ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ερμήνευσε το καινούργιο της τραγούδι «Σε ξένο σώμα».

Από την επερχόμενη δουλειά της «Αποχρώσεις» η κορυφαία τραγουδίστρια μας χάρισε ένα μικρό δείγμα του δίσκου και ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια.

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας παρουσιάζει ένα εκπληκτικό τραγούδι με ιδιαίτερο μουσικό χρώμα που αναμένεται να αγαπηθεί από τις πρώτες νότες, χάρη στην αίσθηση οικειότητας που εκπέμπει.

«Για εμάς αυτή η γυναίκα είναι στην κορυφή. Είναι πανέμορφη, εντυπωσιακή, χορευταρού, φωνάρα, γελάει δυνατά και την αγαπάμε γι’ αυτό. Είναι φίλη μας. Είναι η No1 στην ελληνική ποπ σκηνή. Έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας την Έλενα Παπαρίζου» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Γνωστά τραγούδια ερμήνευσαν παρέα η Έλενα Παπαρίζου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Εκτός όμως από το «Σε ξένο σώμα» η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή αυτή τη φορά μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη και να παρουσιάζουν ένα medley ξένων χορευτικών τραγουδιών που ενθουσιάζουν το κοινό σε κάθε άκουσμά τους.

«Πάμε να χορέψουμε λιγάκι, να παρτάτουμε;» ρώτησε ο frontman του συγκροτήματος την Έλενα Παπαρίζου και ξεκίνησαν μαζί να τραγουδάνε το «Need you tonight».

Οι δύο καλλιτέχνες σε ένα εκπληκτικό medley μεγάλων επιτυχιών τραγούδησαν μαζί το «Fever» αλλά και το «Lady is a tramp» του Φρανκ Σινάτρα.

Αστείρευτο χιούμορ από τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, επιστρατεύοντας το αστείρευτο χιούμορ του, χάρισε απλόχερα στιγμές γέλιου στη μουσική σκηνή του MEGA παρέα με τους ONIMRAMA.

Ερμήνευσε το «Εμείς οι Νεολαίοι» σε μια διαφορετική εκτέλεση και με μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιάννης Ζουγανέλης πριν ερμηνεύσουν μια από τις μεγάλες επιτυχίες του.
Ο τραγουδοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο άφησε ανεξίτηλο σημάδια στην ελληνική μουσική με εκατοντάδες τραγούδια και χιλιάδες φίλους.

Για να τον τιμήσουν οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν το «Και τι ζητάω» το οποίο Λαυρέντης είχε τραγουδήσει με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Ο Μάνος πήρε τη λύρα του

«Έχουμε τη χαρά να είναι μαζί μας μια μεγάλη μορφή της ελληνικής μουσικής που έχει καταφέρει να δώσει ένα μοναδικό ηχόχρωμα στην καλή ελληνική ποπ μουσική» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης καλώντας στη σκηνή τον Μάνο Πυροβολάκη.

Οι δυο τους -πάντα με τη συνοδεία της λύρας- τραγούδησαν μοναδικές μελωδίες, από της «Εκκλησιάς την πόρτα» και το «Τι είναι αγάπη» μέχρι το εξαιρετικό «Τι μας ενώνει».

Ο Μάνος Πυροβολάκης στην σκηνή με τους ONIRAMA στο «Σπίτι με το MEGA»

Τελευταία στην παρέα ανέβηκε στη σκηνή η νεαρή Στεφανία Ρίζου η οποία χάρισε τους τηλεθεατές μαζί με τον Μαραντίνη το «Φυσικά μαζί» μαζί με το «Together forever».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024