Οι πλανητικές όψεις που έχουμε στον αστρολογικό μας χάρτη, δύναναται να δείξουν πολλά τόσο για εμάς, όσο και για τους άλλους. Το ίδιο ισχύει και αναφορικά με τον ερωτικό τομέα και το εκάστοτε φύλο.

Άρης και Αφροδίτη

Ο έρωτας και οι σχέσεις παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στις ζωές μας, τη στιγμή που οι διαθέσεις και οι ορέξεις μας καθορίζουν τη πορεία τους.

Ο άλλος, το αντικείμενο του πόθου μας, είναι ο καθρέφτης μας. Όταν τα πράγματα κυλάνε καλά. Αλλιώς, γινόμαστε οι άνθρωποι εκείνοι, ειδικά όσοι έχουμε στα ωροσκόπιά μας όψεις Αφροδίτης με Άρη, που βρίσκουμε στον εαυτό μας αυτό που ο άλλος δε μας δίνει!

Το αξιοπερίεργο σε ωροσκόπια με όψεις Άρη-Αφροδίτης είναι πως τα άτομα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό κατευθυνόμενα από τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, πιστεύουν πως μόνο έτσι ζουν καλά και όμως, μπορούν να περάσουν μεγάλα διαστήματα χωρίς σχέση.

Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλική έλξη, ο ενθουσιασμός, η τρυφερότητα και η μάχη για την αγάπη, όλα αυτά εμπλουτίζουν τη ζωή των ατόμων με έντονες όψεις Άρη και Αφροδίτης στο ωροσκόπιό τους.

Οι δύο αυτές αντίθετες ενέργειες παλεύουν να αφομοιωθούν η μία από την άλλη, αλλά συνήθως είναι αδύνατο. Η Αφροδίτη σε ένα αντρικό ωροσκόπιο δείχνει την αναζήτησή του άντρα, για τη γυναίκα που μέσα του ποθεί, φανερώνει την ποιότητά της, τον τύπο της.

Όπως και στη γυναίκα, ο Άρης είναι το αντιπροσωπευτικό του ερωτισμού που θέλει να ζήσει, να γευτεί στο κρεβάτι της, να βιώσει μέσα της.

Και οι δύο αυτές εικόνες βγαίνουν προς τα έξω και γίνονται πολύ συγκεκριμένες, στο πρόσωπο ενός ατόμου το οποίο συγκεντρώνει τα στοιχεία εκείνα του Άρη και της Αφροδίτης.

Το μυστικό είναι να βρεθεί τρόπος, μεταξύ των ερωτευμένων, να ικανοποιηθεί η ανάγκη της Αφροδίτης για απόλαυση, ενώ η ορμητικότητα του Άρη να βρει διέξοδο μέσα από το σεξ.

Πάντα το ατελείωτο παιχνίδι των εραστών, των δύο ζωδιακών πρωταγωνιστών, Άρη και Αφροδίτης, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, αλλά και τον δυσκολεύει παράλληλα. Στην ουσία όμως κατέχουν το μυστικό της ύπαρξης μας: τον έρωτα, σύμφωνα με το myastro.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο