Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, για τις απειλές που δέχεται αλλά και για τη διακοπή της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ακούω κακά σχόλια και φοβήθηκα για τη ζωή μου»

«Γενικά ζούμε σε μια κοινωνία πάρα πολύ δύσκολη. Έχω αρχίσει και φοβάμαι… Μου χάραξαν με κλειδί το αυτοκίνητο γύρω – γύρω. Το να σου χαράξει κάποιος το αμάξι είναι σαν να το κάνει σκόπιμα. Έχω πάει στην αστυνομία. Οι αρχές είναι δίπλα μου. Μετά, είδα την πόρτα του σπιτιού μου παραβιασμένη, προσπαθούσαν να την ανοίξουν. Είχε φύγει ο σύρτης, είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς δεν μπήκαν μέσα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί ακόμα και τώρα, μετά από δύο χρόνια βγαίνω έξω και ακούω κακά σχόλια. Και στα social media δέχομαι σχόλια από haters. Δεν έλαβα απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου», δήλωσε αρχικά  η Μέγκι Ντρίο

«Δεν ταιριάξαμε με την Κατερίνα Καινούργιου»

«Θεωρώ ότι δεν ταιριάξαμε πάρα πολύ τηλεοπτικά, πράγμα το οποίο νομίζω δεν το έπαθα μόνο εγώ, γιατί διαλύθηκε όλο αυτό το πάνελ, έμειναν μόνο δύο συνεργάτες από πέρυσι. Ο Γρηγόρης και η Χρύσλα. Δεν είναι κάτι κακό όμως, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία. Δεν το θεωρώ αποτυχία.

Έχω δεχτεί και μηνύματα, ότι δεν προχώρησα, άρα δεν κάνω ούτε γι’ αυτό, άρα δεν κάνω για τίποτα. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά πέρυσι, τα πήγαμε σχετικά καλά. Το ήξερα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή και στεναχωρήθηκα λίγο, όπως και σε κάθε τέλος μιας συνεργασίας. Εγώ πέρναγα πολύ χρόνο μαζί τους και τους θεωρούσα οικογένεια», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο