Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ: Γκολ με το «τσουβάλι» στις πρεμιέρες του Κλοπ

Λίβερπουλ: Γκολ με το «τσουβάλι» στις πρεμιέρες του Κλοπ

Η Λίβερπουλ επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-3 της Λιντς στην πρεμιέρα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να συνεχίζει ένα απίστευτο σερί που έχει χτίσει στα χρόνια του στην Αγγλία.

Αν και δύσκολα, η Λίβερπουλ έκανε πρεμιέρα με το «δεξί» επικρατώντας με 4-3 της φοβερής και τρομερής Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, η οποία δείχνει πως επέστρεψε φουριόζα στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μία ακόμη πρεμιέρα για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που ξεκινάει με παιχνίδι πολλών τερμάτων. Στα χρόνια του στην Αγγλία, οι «κόκκινοι» έχουν κάνει τέσσερις νίκες στις πέντε πρεμιέρες, με όλα τα ματς να έχουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ!

Για να το κάνουμε πιο εντυπωσιακό το στατιστικό, στα δύο από τα πέντε παιχνίδια μπήκαν επτά (!) γκολ, στο ένα έξι, στο περσινό με τη Νόριτς πέντε, καθώς στα δύο υπόλοιπα μπήκαν τέσσερα γκολ.

Εκτός από το τελευταίο παιχνίδι με την Λιντς, το άλλο που είχε λήξει με το ίδιο σκορ, ήταν στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ το 2016, όταν η Λίβερπουλ είχε φύγει με το «διπλό» από την έδρα των Λονδρέζων σε ένα παιχνίδι που το φίλαθλο κοινό το θυμάται μέχρι και σήμερα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024