Είναι ένα από τα πιο αγχώδη ζώδια και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις γιατί θέλει πρώτιστα να έχει εξετάσει όλες τις πλευρές.

Τι του συμβαίνει;

Ένα δίλημμα αποτελεί για τον Παρθένο ιδανική… τροφή για σκέψη. Ατελείωτη σκέψη, όμως. Για ένα ζώδιο που αναλύει εμπεριστατωμένα όλα τα δεδομένα, ακόμα κι αν πρόκειται να γράψει τη λίστα με τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ, η δουλειά είναι διπλή, όπως καταλαβαίνεις.

Ο Παρθένος θα σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά, θα τα σημειώσει κιόλας σε ένα χαρτί στις ανάλογες στήλες, λες και πρόκειται για επαγγελματικό memo. Θα το κάνει αυτό ακόμα και στα αισθηματικά του ζητήματα.

Αλλά μην τον παρεξηγείς, δεν έχει στη θέση της καρδιάς ένα κομπιούτερ. Πολύ απλά ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πάρει τη λάθος απόφαση. Αν σε κάτι θέλει να μοιάσει στον Θεό, είναι το να γίνει… Αλάνθαστος.

Αν τον βλέπεις συνέχεια να σε ρωτάει για επιβεβαίωση, δεν είναι κάτι παράξενο, είναι ότι θέλει να έχει σιγουρευτεί ότι έχει τα πράγματα στη σωστή σειρά.

Τι να κάνει;

Να μπει στη διαδικασία να γνωρίσει καλύτερα τα ίδια του τα συναισθήματα. Δε χρειάζεται να τον πιάνει πανικός ειδικά για τα πιο απλά πράγματα.

Οφείλει να σκεφτεί τι θέλει να πράξει και να το κάνει. Να μην κάνει αναβολές επειδή φοβάται μήπως τα όποια του σχέδια θα αποτύχουν.

Το άγχος για τη λήψη απόφασης από τη μία μπορεί να τον κάνει να είναι ρεαλιστής, αλλά απο την άλλη να μην πάρει καν την όποια απόφαση από φόβο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο