Η Σελίν Ντιόν δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό της προφίλ, επιχειρώντας να βοηθήσει τους ανθρώπους της Βηρυτού, μέσα από την καμπάνια «Rise From The Ashes» (Αναγέννηση από τις Στάχτες).

Η διάσημη καναδή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Λιβανέζο σχεδιαστή μόδας Zuhair Murad για να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, Offre Joie, ο οποίος έχει επικεντρώσει τις δράσεις του στην ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από την τρομερή έκρηξη τον περασμένο μήνα.

Τουλάχιστον 190 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη, χιλιάδες τραυματίστηκαν και πάνω από 200.000 σπίτια καταστράφηκαν.

Η Σελίν Ντιόν, η οποία έχει φορέσει στο παρελθόν ρούχα του σχεδιαστή, μεταξύ άλλων, στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2017, φωτογραφήθηκε με ένα t-shirt με το μήνυμα «Rise From The Ashes» (Αναγέννηση από τις Στάχτες) και σε ανάρτηση στα social media, έγραψε:

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον @zuhairmuradprivate και @zuhairmuradofficial για να βοηθήσω τους ανθρώπους της Βηρυτού που έχουν χάσει τόσα πολλά στην πρόσφατη καταστροφική τραγωδία.

A big thank you to @celinedion for joining @zuhairmuradprivate’s initiative and for her care and support towards…

Δημοσιεύτηκε από ZUHAIR MURAD στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

Το 100 τοις εκατό των κερδών από αυτό το t-shirt που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, θα ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης του @offre.joie που βρίσκεται στην περιοχή ανταποκρινόμενος στις ανθρωπιστικές ανάγκες».

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι διάσημα ονόματα της showbiz όπως Κλόντια Σίφερ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Σοφία Βεργκάρα o Ρίκι Μάρτιν και η Μένα Μασούντ.

A big thank you to @claudiaschiffer for joining @zuhairmuradprivate’s initiative and for her care and support towards…

Δημοσιεύτηκε από ZUHAIR MURAD στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

A big thank you to @ricky_martin for joining @zuhairmuradprivate’s initiative and for his care and support towards…

Δημοσιεύτηκε από ZUHAIR MURAD στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο