Τι αποκάλυψε η Φωτεινή Ψυχίδου για την σχέση της με τον Σπύρο Πώρο και τον πρώην σύζυγο της Δημήτρη Κοργιαλά;

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους. Και εγώ, όταν τελειώσει η εκπομπή στην οποία δουλεύω, θα πάω μαζί τους να μείνω δύο μέρες και μετά θα πάμε στην Καλαμάτα, όπου θα είναι και η κόρη μου, η Ιόλη» εξηγεί.

Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στο Secret τον λόγο του χωρισμού τους: «Χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη».

Τι αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Σπύρο Πώρο;

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο timing για να πω κάτι παραπάνω. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια», δηλώνει η ίδια. Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν στο προφίλ της Φωτεινής Ψυχίδου ανέβηκε κοινή τους φωτογραφία και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Η Φωτεινή δεν δίστασε να το σχολιάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά και με το χιούμορ που τη διακρίνει: «Το βρίσκω απόλυτα λογικό, αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος (γέλια)».

Γράψτε το σχόλιό σας