Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη : Ποζάρει στου σπιτιού της την αυλή και το Instagram παραμιλά

Ελένη Μενεγάκη : Ποζάρει στου σπιτιού της την αυλή και το Instagram παραμιλά

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία σειρά από υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να παραμιλούν

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έκλεισε την πόρτα στην τηλεόραση, ωστόσο η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν ξεχνά τους θαυμαστές της.

Τα social media και ειδικά το Instagram έχει γίνει το νέο λημέρι στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη δίνει ηχηρό παρών, φροντίζοντας να έχει τακτική επικοινωνία με τους 1.2 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία σειρά από υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή, ανέμελη, ξέγνοιαστή και όπως πάντα πανέμορφη, με ένα κόκκινο φόρεμα και ίσια πέδιλα.

Όσο για την εντυπωσιακή αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια, μπορούμε να δούμε ότι κυριαρχεί η πέτρα και το πράσινο των δέντρων και των φυτών.

Μπορεί τη νέα τηλεοπτική χρονιά να μην μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι, όμως πλέον η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να χειρίζεται εξαιρετικά τα social media και όπως μας είπε, θα τη βλέπουμε μέσα από αυτά.

«Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά ή μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας !» είχε ανεβάσει πριν μία εβδομάδα και όπως φαίνεται κράτησε το λόγο της.

View this post on Instagram

Λιγες στιγμες ακομα απο χτες …στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου … λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) … η αγκαλια της Λαουρας μου … η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου …το ηξεραν αλλα … και οι καμερες … παντα στην ζωη μου … κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες … θα παρω τον χρονο μου …. εδω θα τα λεμε πια … χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες …. μην με παρεξηγησετε … θα ειμαι παντα η Ελενη …σας ! #eleni #elenitsa

A post shared by @ elenimenegaki on

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024