Η μεγάλη μέρα κατά την οποία η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το προσκήνιο, έφτασε.

Έπειτα από 30 χρόνια, η παρουσιάστρια που έγραψε τη δική της ιστορία στον δύσκολο αυτό χώρο αποχωρίζεται τον φακό.

Συγκίνηση και αγωνία πριν το μεγάλο φινάλε

Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη».

Όπως είναι φυσικό η γνωστή παρουσιάστρια είναι συναισθηματικά φορτισμένη τον τελευταίο καιρό και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της όταν άκουσε τα τραγούδια της φίλης και κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

 

Το βράδυ πριν την τελευταία της εκπομπή είναι περίεργο και ιδιαίτερο για την Ελένη, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram την αγωνία της.

Βούλιαξε το Twitter

Όλο αυτό το διάστημα, η Ελένη Μενεγάκη «επέτρεψε» στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της να ξεκινήσουν… να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, ενώ ο κόσμος ξεκίνησε, ήδη, να την αποχαιρετά τις προηγούμενες ημέρες μέσω των social media.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως την Τρίτη, πριν ακόμα «παίξει» η τελευταία εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη και το hashtag #eleni, αποτέλεσαν κορυφαίο trend στο ελληνικό Twitter, καθώς πολλοί χρήστες επέλεξαν τον δικό τους τρόπο να πουν «αντίο» στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποχαιρετιστήρια tweets για την Ελένη Μενεγάκη

Γράψτε το σχόλιο σας