Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αϊτορ: «Θα γύρναγα στην Ισπανία μόνο για ομάδα της La Liga»

Αϊτορ: «Θα γύρναγα στην Ισπανία μόνο για ομάδα της La Liga»

Ο μεταγραφικός στόχος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι θα επέστρεψε στην Ισπανία μόνο για να αγωνιστεί στην La Liga.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά μόνο για ομάδα που θα αγωνίζεται στην La Liga, άφησε ο Αϊτόρ.

Ο Ισπανός, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε, αφού δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ολλανδική ομάδα και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Σαραγόσα, η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία από την Ολλανδία δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενα.

Έχω βρεθεί στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, της Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, με τους γονείς μου πάντα να μου λένε ότι το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει στην Ισπανία.

Πάντα έψαχνα και ψάχνω για ένα μέρος που να με αγαπούν και να με πιστεύουν, διότι όταν σε αγαπούν μπορείς να αποδώσεις ακόμα καλύτερα. Αν λοιπόν γυρίσω στην Ισπανία, θα το κάνω μόνο για να παίξω στην πρώτη κατηγορία.

Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν είχα χτυπήσει σε τρία σημεία του ποδιού. Ξεκίνησα την αποθεραπεία μου στην Ισπανία και το πλάνο ήταν να την ολοκληρώσω στην Ολλανδία, αλλά το ιατρικό τιμ της Τβέντε έκανε ότι ήθελε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν, καθώς με ανάγκασαν να παίξω.

Έπαιζα τραυματίας και έπαιρνα χάπια για τον πόνο για πάνω από 7 μήνες».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024