Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουντογκάν: «Παίκτης υψηλής κλάσης ο Χιμένεθ»

Γκουντογκάν: «Παίκτης υψηλής κλάσης ο Χιμένεθ»

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αποθέωσε τον επιθετικό της Γουλβς τονίζοντας ότι είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης.

H Γουλβς πραγματοποίησε ονειρική πορεία στην Premier League, μέχρι αυτή να σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένας από τους πρωτοεργάτες αυτής της πορείας είναι ο Ραούλ Χιμένεθ, με τον Μεξικανό επιθετικό να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά, σημειώνοντας 13 τέρματα και 6 ασίστ. Αυτές οι επιδόσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τον Ιλκάι Γκουντογκάν να αποθεώνει τον 28άχρονο άσο σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ΕSPN.

«Ο Χιμένεθ διαθέτει αυτά που πρέπει να έχει ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Είναι κινητικός και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Θα μπορούσα να τον φανταστώ να παίζει για την Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος των Πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεξικανός άσος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Λύκους να έχουν ορίσει τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη τα 90 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γουλβς είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη, πριν διακοπούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Italia, η ρεβανς θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024