Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστια έλλειψη παρουσιαστών στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Πόσο σύγχρονη είναι η ελληνική τηλεόραση σε σχέση μ’ αυτήν του εξωτερικού και γιατί πρέπει τα κόνσεπτ που ακολουθούμε εδώ να είναι πάντα φερμένα από κάποιο πλατό άλλων χωρών;

Τα κόνσεπτ που έχουμε στην Ελλάδα τα έχουν όλες οι χώρες του πλανήτη. Δεν κάνουμε εδώ κάτι διαφορετικό. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αυτά τα δέκα σούπερ προγράμματα που η συνταγή τους είναι πετυχημένη παντού.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσον η ελληνική τηλεόραση δημιουργεί από μόνη της προγράμματα και καταστάσεις που να μπορούν να κοντραριστούν με αυτά του εξωτερικού, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση, όμως, θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει και με την έλλειψη παρουσιαστών και παρουσιαστριών που έχει αυτή η χώρα.

Υπάρχει τεράστια έλλειψη από αμιγώς επαγγελματίες παρουσιαστές, οι οποίοι να δημιουργούν με την προσωπικότητά τους κα τις ιδέες τους εκπομπές, να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά να μη βασίζονται σε ξενόφερτα κόνσεπτ.

Βέβαια, θα μου πεις ότι όλα έχουν γίνει, αφού στην Αμερική η τηλεόραση υπάρχει πολλά χρόνια προτού την ανακαλύψουμε εμείς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά παρουσιάζεται μεγάλο κενό σε δυναμικό μπροστά από την οθόνη. Και δεν αναφέρομαι στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά της ψυχαγωγίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr