Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστια έλλειψη παρουσιαστών στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστια έλλειψη παρουσιαστών στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Πόσο σύγχρονη είναι η ελληνική τηλεόραση σε σχέση μ’ αυτήν του εξωτερικού και γιατί πρέπει τα κόνσεπτ που ακολουθούμε εδώ να είναι πάντα φερμένα από κάποιο πλατό άλλων χωρών;

Τα κόνσεπτ που έχουμε στην Ελλάδα τα έχουν όλες οι χώρες του πλανήτη. Δεν κάνουμε εδώ κάτι διαφορετικό. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αυτά τα δέκα σούπερ προγράμματα που η συνταγή τους είναι πετυχημένη παντού.

Από εκεί και πέρα, κατά πόσον η ελληνική τηλεόραση δημιουργεί από μόνη της προγράμματα και καταστάσεις που να μπορούν να κοντραριστούν με αυτά του εξωτερικού, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση, όμως, θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει και με την έλλειψη παρουσιαστών και παρουσιαστριών που έχει αυτή η χώρα.

Υπάρχει τεράστια έλλειψη από αμιγώς επαγγελματίες παρουσιαστές, οι οποίοι να δημιουργούν με την προσωπικότητά τους κα τις ιδέες τους εκπομπές, να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά να μη βασίζονται σε ξενόφερτα κόνσεπτ.

Βέβαια, θα μου πεις ότι όλα έχουν γίνει, αφού στην Αμερική η τηλεόραση υπάρχει πολλά χρόνια προτού την ανακαλύψουμε εμείς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά παρουσιάζεται μεγάλο κενό σε δυναμικό μπροστά από την οθόνη. Και δεν αναφέρομαι στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά της ψυχαγωγίας.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024