ΖΥΓΟΣ

Ο αξιαγάπητος Ζυγός είναι ένας από τους διασκεδαστές του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ανθρωποκεντρικό και κοινωνικό ζώδιο που του αρέσει να γεμίζει ένα δωμάτιο με ιστορίες και γέλια.

Είναι φυσικός κωμικός και δεν φοβάται τις λέξεις, έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και δεν τον νοιάζει αν ξεφύγει λίγο από τα δεδομένα του, προκειμένου να κάνει τους φίλους του να γελάσουν. Ισορροπημένος και ευαισθητοποιημένος, ο Ζυγός είναι σπουδαίος στο να «διαβάζει» τους ανθρώπους και λατρεύει να ανακαλύπτει συγκεκριμένους τρόπους για να τους φτιάξει τη διάθεση. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι παρατηρητικό και είναι σε θέση να «χτίσει» όλη την ενέργεια μέσα σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, κάνοντας τους άλλους γύρω του να γελάνε ασταμάτητα.

Δεν νιώθει εύκολα ντροπή ή αμηχανία. Θα γίνει όσο χρειαστεί αστείος, χαζοχαρούμενος, τρελούτσικος ή και εξωφρενικά ξεκαρδιστικός, μέχρι να καταφέρει τον/την σύντροφό του να του σκάσει ένα χαμόγελο!.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι περίεργο που ο ταξιδιώτης του ζωδιακού, ο Τοξότης, έχει συγκεντρώσει τόσες περιπετειώδεις ιστορίες για να σου πει. Ακόμα κι αν αφηγείται μια ιστορία που απλώς ταξίδευε με το λεωφορείο ή περπατούσε στο δρόμο για να πάρει έναν καφέ, ο Τοξότης θα δώσει μια ξεκαρδιστική και δυναμική χροιά σε ό,τι λέει. Αισιόδοξος και άφοβος, του αρέσει να βλέπει τη θετική πλευρά των ανθρώπων και δουλεύει σκληρά για να βρει έναν φωτεινό δρόμο σε οτιδήποτε κάνει.

Εστιάζοντας στο θετικό, και το πιο σημαντικό, στο αστείο, ο Τοξότης σου θα σε βάλει να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και θα σε καταφέρει να γελάσεις, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις θλιβερές ή αγχωτικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο της επικοινωνίας, οι αέρινοι Δίδυμοι μπορούν να πιάσουν συζήτηση με οποιονδήποτε συναντήσουν. Παιχνιδιάρηδες και αστείοι, οι δίδυμοι είναι μεγάλα πειραχτήρια, άτακτοι, σκανταλιάρηδες και δείχνουν ότι δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά. Φλερτάρουν με την κωμωδία και απολαμβάνουν τους έξυπνους διαλόγους, είναι γνωστοί για την αίσθηση του χιούμορ τους και την ικανότητά τους να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν.

Αν τύχει να βρεθείς σε μια αμήχανη σιωπή ή κάνεις κάποια νέα γνωριμία, άφησε τους Διδύμους ν’ αρχίσουν τη συζήτηση ξεκινώντας με κάποια ξεκαρδιστικά αστεία.

Γνωστοί για την πειρακτική τους διάθεση απέναντι στα άτομα που αγαπούν, οι Δίδυμοι είναι σπουδαίοι και στο να κάνουν τους άλλους να γελούν με τον εαυτό τους και τα καμώματά τους, αλλά εύκολα μπορούν κι εκείνοι να κάνουν το ίδιο.

Γράψτε το σχόλιό σας