Το ζώδιο που είναι ο καλύτερος για παρέα. Έχει πολύ χιούμορ και έντονη κοινωνικότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάτω από αυτό το χαρούμενο και κοινωνικό πρόσωπο, δεν κρύβει ορισμένα χαρακτηριστικά του.

Εσωτερικές αναζητήσεις

Του αρέσει να συλλέγει εμπειρίες και πληροφορίες πολύ ξεχωριστές και σπάνιες σε σχέση με την καθημερινότητα. Φαίνεται να είναι υπεράνω και όταν μιλούν, λένε την αλήθεια.

Ορισμένες φορές οι Υδροχόοι σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους.

Όταν νιώθουν συναισθήματα σοβαρά και βαθιά για κάποιο πρόσωπο, τα κρύβουν γιατί τα νιώθουν ως αδυναμία. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι αναίσθητοι, απλά δεν εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, οι Υδροχόοι το παίρνουν προσωπικά, χωρίς βέβαια να το φέρουν σαν βάρος, αφού καθοδηγούνται πάντα από τη λογική.

Κρύβουν επίσης ότι έχουν έντονη τελειομανία. Ορισμένες φορές αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τους διαφεύγει στη ζωή, επειδή δεν αισθάνονται όπως οι περισσότεροι. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει στο να δημιουργούν προσωπικές σχέσεις, έχουν αυτή την ικανότητα, αλλά το πρόσωπο με το οποίο θα εμπλακούν, θα παρατηρεί πάντα μία απόσταση.

Ο Υδροχόος έχει τόσες πολλές ερωτήσεις στο μυαλό του, που μερικές φορές αμφισβητεί την ίδια την ύπαρξή του. Αναρωτιέται αν αυτό που κάνει είναι χρήσιμο, θέλει οι άλλοι να τον αναγνωρίζουν και να τον εκτιμούν.

Αυτό οφείλεται στις ανασφάλειές του, που τον κάνουν να αναρωτιέται αν οι άλλοι τον δέχονται γι’ αυτό που είναι. Θέλει να ξέρει ότι γίνεται αποδεκτός από το σύνολο με το οποίο συναναστρέφεται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο