Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές και τα tips που μπορεί να δώσει κανείς σε κάποιον για το θέμα «σεξ». Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο αυνανισμός ως κομμάτι της ερωτικής ζωής δεν είναι απαραίτητος.

Κρατήστε μια ρουτίνα υγιούς αυνανισμού

Το σεξ είναι μια εξαιρετικά σημαντική πτυχή οποιασδήποτε σχέσης. Αλλά ακόμα και όταν είστε σε μια σχέση είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιή σεξουαλική σχέση με τον εαυτό σας. Έτσι κάνετε σε σας μια χάρη, και αυνανιστείτε μόνοι σας. Μην ξεχνάτε ότι το να έρχεστε σε επαφή με το σώμα σας σας ανεβάζει και την ευτοπεποίθηση.

Αυνανισμός πριν κάνετε σεξ

Αν δε θέλετε να κάνετε σεξ και να έρθετε άμεσα σε οργασμό, τότε καλό θα ήταν να αυνανιστείτε μισή ώρα περίπου πιο πριν έτσι ώστε να έχετε αντοχές για να κάνετε σεξ και φυσικά να μην τελειώσετε γρήγορα.

Δοκιμάστε να αυνανιστείτε μαζί

Ξέρουμε είναι δύσκολο να κρατάς τα χέρια σου στον εαυτό σου όταν είσαι γυμνός στο κρεβάτι με κάποιον άλλο. Αλλά ο αυνανισμός δίπλα-δίπλα με έναν σύντροφο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικός.

Ο «αμοιβαίος αυνανισμός» μπορεί να σας βοηθήσει να σας εκπαιδεύσει σε όλες τις κρυμμένες ιδιοσυγκρασίες του συντρόφου σας, καθώς σχετίζονται με το σεξ και αντίστροφα. Κρατήστε ένα μάτι για το τι τους αρέσει από άποψη τρόπου και να το έχετε κατά νου για την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr