Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτική συμβατότητα Κριού με Δίδυμο

Ερωτική συμβατότητα Κριού με Δίδυμο

Αυτά τα δύο ζώδια είναι αρκετά ταιριαστά

Είναι αρκετά έντονος συνδυασμός ο συγκεκριμένος. Το θέμα είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% συμβατοί. Θα απολαύσετε μία δυνατή φιλία, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές μαζί. Αν και οι Δίδυμοι δεν έχουν ανάγκη από επιπλέον ενέργεια, εσείς καταφέρνετε να ξεσηκώνετε τις δημιουργικές και λεκτικές πλευρές τους ακόμη περισσότερο.

Αλληλεπίδραση

Ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι θα σας συναρπάσουν με τις ατελείωτες συζητήσεις τους και την εκκεντρική αίσθηση του χιούμορ τους. Σας αρέσει να γελάτε κι οι Δίδυμοι μπορούν να σας το προσφέρουν αυτό, καθώς μπορούν να γίνουν αστείοι κι αγαπούν τις παράξενες φάρσες. Θα διασκεδάσετε και εσείς μαζί τους, προσθέτοντας τη δική σας δόση αναίδειας σ’ αυτό το μείγμα.

Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα να τους κουράσετε αρκετά. Οι Δίδυμοι κυριαρχούνται από τον Ερμή, που σημαίνει ότι ζουν με τα νεύρα τους τεντωμένα, δεν έχουν τη δική σας υπομονή αν και διαθέτουν ψυχικές αντοχές. Οπότε μην τους κουράσετε, σωματικά τουλάχιστον, μέχρι να μπορούν να συμβαδίσουν με το ταραχώδες πρόγραμμά σας.

Αν σκοπεύετε σε μακροχρόνια σχέση, να θυμάστε ότι ο συνδυασμός αυτός, όσο φλογερός και συναρπαστικός κι αν δείχνει, έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Και οι δύο είστε συνεχώς εν κινήσει, γιατί λαχταράτε νέες εμπειρίες και είναι πιθανό να κάνετε πλήθος πραγμάτων ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχει εύκολα τρόπος να επικρατήσει ισορροπία γιατί υπάρχουν αντίθετες ενέργειες. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής, καθιστά δύσκολη την επίτευξη της σταθερότητας που χρειάζεται μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.

Ο ένας θα συμβουλεύει τον άλλον. Αυτό δείχνει πολύ επιτυχημένη κοινωνική επαφή, φαίνεται δηλαδή πως η καλύτερη σχέση με τους Διδύμους είναι η φιλική κι όχι ο ερωτικός δεσμός.

Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Οι Δίδυμοι σας εμπνέουν και στο κρεβάτι θα έχετε μεγάλο περιθώριο για εξερευνήσεις. Αν και δεν είστε προορισμένοι ο ένας για τον άλλο, μπορείτε σίγουρα να περάσετε πολύ καλά μαζί.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024