Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ζώδια χαρακτηρίζονται από λογική και συναισθήματα τα οποία πολλές φορές καταπιέζονται. Η λογική τους είναι αυτή που προβάλλεται πιο συχνά και τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια μεταγενέστερα.

Παρθένος

Άγχος άγχος άγχος. Αμάν πια βρε Παρθένε πότε θα ηρεμήσεις από αυτό; Παρ’ όλα αυτά, όση λογική και να θέλει να προσθέσει στην καθημερινότητά του, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα αφήσει τον σύντροφό του χωρίς πολλά συναισθήματα.

Το γεγονός ότι είναι σε σχέση θα τον κάνει να είναι πιο «μαλακός» με τον άνθρωπό του, εκτός αν τσακώνονται.

Ζυγός

Ο Ζυγός ως ζώδιο του αέρα, είναι λάτρης της ισορροπίας δε θα έκανε τίποτα σχετικό με απιστία. Αυτό γιατί δε θέλει να διαταράξει την ηρεμία και την αρμονία που τόσο λατρεύει. Παρ’όλα αυτά έχει μία τάση εκεί που βρίσκεται στο ένα άκρο να βρεθεί έπειτα στο άλλο, αυτό της απομυθοποίησης του συντρόφου του.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχει ισορροπία γενικά ή ότι θα την χάσει εύκολα, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα πράγματα να αλλάξουν σε συναισθηματικό επίπεδο αν εσύ δεν τον αγαπάς. Αν του το δείχνεις θα σε τιμά.

Αιγόκερως

Είναι πολύ λογικός και κυριολεκτεί συχνά πυκνά. Δε θα περίμενες ποτέ αυτό το ζώδιο να σου δείξει συναισθήματα. Κι όμως όταν έχει σχέση θα σε λατρέψει.

Ως ζώδιο της γης θέλει να είναι σταθερός σε αυτά που λέει και υποστηρίζει. Δεν πτοείται από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια μακρόχρονη σχέση. Θεωρεί υποχρέωσή του να εμμένει σε αυτά που υπόσχεται και λέει στον σύντροφό του. Η ειλικρίνειά του δε θα τον άφηνε άλλωστε να κρύψει κάτι τόσο σοβαρό όπως η απιστία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο