Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο αναίσθητα ζώδια που τελικά είναι ευαίσθητα

Τα πιο αναίσθητα ζώδια που τελικά είναι ευαίσθητα

Σίγουρα δεν περίμενες ότι αυτά τα ζώδια είχαν ιδιαίτερες ευαισθησίες

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ζώδια χαρακτηρίζονται από λογική και συναισθήματα τα οποία πολλές φορές καταπιέζονται. Η λογική τους είναι αυτή που προβάλλεται πιο συχνά και τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια μεταγενέστερα.

Παρθένος

Άγχος άγχος άγχος. Αμάν πια βρε Παρθένε πότε θα ηρεμήσεις από αυτό; Παρ’ όλα αυτά, όση λογική και να θέλει να προσθέσει στην καθημερινότητά του, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα αφήσει τον σύντροφό του χωρίς πολλά συναισθήματα.

Το γεγονός ότι είναι σε σχέση θα τον κάνει να είναι πιο «μαλακός» με τον άνθρωπό του, εκτός αν τσακώνονται.

Ζυγός

Ο Ζυγός ως ζώδιο του αέρα, είναι λάτρης της ισορροπίας δε θα έκανε τίποτα σχετικό με απιστία. Αυτό γιατί δε θέλει να διαταράξει την ηρεμία και την αρμονία που τόσο λατρεύει. Παρ’όλα αυτά έχει μία τάση εκεί που βρίσκεται στο ένα άκρο να βρεθεί έπειτα στο άλλο, αυτό της απομυθοποίησης του συντρόφου του.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχει ισορροπία γενικά ή ότι θα την χάσει εύκολα, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα πράγματα να αλλάξουν σε συναισθηματικό επίπεδο αν εσύ δεν τον αγαπάς. Αν του το δείχνεις θα σε τιμά.

Αιγόκερως

Είναι πολύ λογικός και κυριολεκτεί συχνά πυκνά. Δε θα περίμενες ποτέ αυτό το ζώδιο να σου δείξει συναισθήματα. Κι όμως όταν έχει σχέση θα σε λατρέψει.

Ως ζώδιο της γης θέλει να είναι σταθερός σε αυτά που λέει και υποστηρίζει. Δεν πτοείται από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια μακρόχρονη σχέση. Θεωρεί υποχρέωσή του να εμμένει σε αυτά που υπόσχεται και λέει στον σύντροφό του. Η ειλικρίνειά του δε θα τον άφηνε άλλωστε να κρύψει κάτι τόσο σοβαρό όπως η απιστία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024