Το να είσαι με τον σύντροφό σου και εκείνος πάνω στην κουβέντα να σου δώσει μια πρόταση για το πώς να βάφεσαι, λιγότερο ή περισσότερο, είναι δικαίωμά του αν το λέει μόνο και μόνο πάνω στη συζήτηση.

Το να σου κάνει κήρυγμα όμως ότι οτι το βάψιμό σου είναι «προκλητικό» και τέτοια, τότε υπάρει σοβαρό θέμα.

Αποψάρα

Θεωρεί προφανώς ότι με το να σου πει την αποψάρα του χωρίς καν να τον ρωτήσεις και μάλιστα με ύφος «χιλίων καρδιναλίων», θα τον κάνει πιο σωστό απέναντί σου. Πρέπει να καταλάβει ότι έτσι καταφέρνει το άκρος αντίθετο.

Κατηγορία άντρα

Είναι γνωστό ότι οι άντρες που μιλάνε με τέτοιο τουπέ και με τέτοια συμπεριφορά σε μια γυναίκα, είναι και οι ίδιοι που θα πούνε στη σύντροφό τους πώς να ντύνονται και πώς όχι, με ποιους να βγαίνουν και με ποιους όχι κλπ.

Τι κάθεται μαζί σου;

Αν είναι να σου κάνει κάθε τρεις και λίγο σκηνές για το πώς βάφεσαι τότε τι θέλει και κάθεται μαζί σου; Α ναι ξέχασα, σου λέει ότι σε αγαπάει μωρέ και ότι νοιάζεται. Και έτσι δηλαδή ως δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβληματικά στερεότυπα που έχει στο μυαλό του για την κάθε γυναίκα και φυσικά και για εσένα.

Άμα δεν του αρέσει και ζορίζεται να σε βλέπει με «τόσο» μακιγιάζ, ας σε χωρίσει να νιώθει κι αυτός πιο «άνετα».

Μην εσωτερικεύεις την κριτική του

Είναι λογικό να σε επηρεάσουν τα λόγια κάποιου και πόσο μάλλον του ίδιου σου του αγοριού. Δε χρειάζεται όμως να τα εσωτερικεύεις διότι μετά θα αρχίσεις να αμφιβάλεις η ίδια για οτν εαυτό σου.

Το πώς θα βάφεσαι, ντύνεσαι και στολίζεσαι είναι δικό σου θέμα και κανενός άλλου που νομίζει ότι έχει δικαίωμα να σου λέει πώς θα είσαι και πώς όχι. Από εκεί και πέρα αυτός ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει και ας μη γκρινιάζει.

Γράψτε το σχόλιό σας