Συνέντευξη Τύπου για τη μεγαλειώδη μουσική παράσταση «Μαρινέλλα – Ο Μύθος» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου πρόκειται να παραχωρηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 11:00.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» Λεβαδείας 8, Γουδή.

Η Συνέντευξη Τύπου είναι αφιερωμένη στη μεγαλειώδη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο Μύθος» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μαρινέλλα «Ο Μύθος»: Μία μοναδική παράσταση

Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της. Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out. O χαρακτηρισμός “Μύθος” της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας.

Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις. Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ανυπομονούμε, λοιπόν, όλοι να απολαύσουμε την Μαρινέλλα σ’ αυτήν τη μεγαλειώδη μουσική παράσταση.

· Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης · Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών · Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης · Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος · Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης 20:00 Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public

Χορηγοί Επικοινωνίας: in.gr, TA NEA, TO BHMA

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο