Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aν σου συμπεριφέρεται έτσι στο κρεβάτι τότε κράτα τον

Aν σου συμπεριφέρεται έτσι στο κρεβάτι τότε κράτα τον

Το να δείχνει ο άλλος ενδιαφέρον και να σε σέβεται, είναι κάτι που αξίζει εκτίμησης και θα έπρεπε να είναι δεδομένο

Ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση στο σεξ είναι αρχή που θα έπρεπε πάντοτε να τηρείται. Από τη στιγμή που μάλιστα κάποιος σε σέβεται αυτό από μόνο του και θα έπρεπε να είναι δεδομένο . Το παραπάνω ενδιαφέρον ωστόσο αξίζει περισσότερο θαυμασμό και εκτίμηση.

Εναλλαγές στάσεων

Είναι εντελώς φυσιολογικό κάποιες φορές οι επιθυμίες σας στο σεξ να μη συμπίπτουν. Τη μία φορά μπορεί να θέλεις εσύ γρήγορο σεξ, την άλλη μπορεί να θέλει να είσαι εσύ από πάνω γιατί νιώθει μία κούραση –γενικά, οι επιθυμίες στο σεξ εξαρτώνται από τη στιγμή.

Επιπλέον, άλλες φορές μπορεί να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό από αυτά που έχει συνηθίσει μέχρι πρότινος. Το σεξ μπορεί και να αλλάζει καθημερινά και είναι λογικό η αλλαγή να είναι συνυφασμένη με αυτό.

Αν λοιπόν, είναι ανοιχτόμυαλος στο σεξ, είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται πραγματικά να σε ικανοποιήσει. Άσε που είναι και πιο πιθανό να ανταποδώσεις κι εσύ κάνοντας ερευνητικές ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλει -και να τα κάνεις μετά, όχι απλώς να ρωτήσεις.

Δε βιάζεται να έρθεις σε οργασμό

Ο οργασμός είναι υπέροχος, αλλά χωρίς αυτόν δε σημαίνει ότι το σεξ δεν μπορεί να είναι απολαυστικό. Και η πίεση είναι αντιστρόφως ανάλογη του οργασμού, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις σε αυτόν εάν κάποιος φέρεται με τέτοιον τρόπο που σε κάνει να νιώθεις ότι είναι υποχρέωσή σου.

Αν ο σύντροφός σου προτιμά να μένει στο παρόν, να εστιάζει στο ταξίδι, παρά στον προορισμό, είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται πραγματικά να νιώσεις την απόλυτη ευχαρίστηση.

Τον ενδιαφέρουν τα «θέλω» σου

Μπορεί να σε εκπλήσσει ευχάριστα αρκετές φορές, είτε φέρνοντας σου το αγαπημένο σου κρασί, είτε έχοντας κατεβάσει την ταινία που ανέφερες πριν μερικές μέρες. Ωστόσο, δε γίνεται να ξέρει τι ακριβώς «παίζει» μέσα στο κεφάλι σου.

Αν έχει την καλή διάθεση να σε ρωτήσει τι σου αρέσει στο κρεβάτι, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις ή ποιες είναι οι κρυφές φαντασιώσεις σου, τότε αυτό ίσως και να σημαίνει ότι δεν είναι απλή περιέργεια, αλλά ότι όντως θέλει να σε ικανοποιήσει στο έπακρο.

Βεβαίως, βασική προϋπόθεση είναι να μιλήσεις και εσύ –ναι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο- και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου.

Τον ενδιαφέρεις εσύ πρώτα από όλα

Είναι αλήθεια, είναι πάρα πολύ σέξι να βλέπεις τον παρτενέρ σου να τελειώνει, σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση να βλέπεις ότι ευχαριστήθηκε. Ωστόσο, από άλλη σκοπιά είναι και λίγο εγωιστικό, αν το κάνει μόνο και μόνο για τη δική σου ικανοποίηση. Το τέλειο θα είναι να έρχεστε και οι δύο σε οργασμό ταυτόχρονα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024