Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Αυτοκριτική, αυτογνωσία και στροφή στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα αλλάξετε αρκετά και θα είναι για καλό

Έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Διαφορετικά συνέχεια θα βρίσκετε αιτίες να μην κάνετε τα πράγματα πιο σωστά. Όπως πρέπει να γίνονται δηλαδή. Έρχονται αλλαγές σε καριέρα και ερωτικά, να είστε «ανοιχτοί» σε όλα.

Κριός

Σας κατατρώει τον χρόνο η δουλειά. Ανοίξτε τα μάτια σας στα ερωτικά. Έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Ταύρος

Έχεις ήδη ερωτευτεί έναν ή μία συνάδελφό σου. Ξεκίνα να σκέφτεσαι την καριέρα πιο πολύ. Οι όψεις σου σε ευνοούν στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Ξεκίνηστε να μιλάτε με έναν ή μία πρώην σας, μπορεί να κάνετε καλή παρέα. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, έχετε ελάχιστο χρόνο για αυτά.

Καρκίνος

Ο σύντροφός σου πιέζεται  με τη ζήλια σου δεν το καταλαβαίνεις; Ο άνθρωπος θα σε χωρίσει και θα έχει και το δίκιο του. Τον κουράζεις. Κάνε μια μάσκα προσώπου και άραξε.

Λέων

Έχε τον νου σου για νέα επαγγελματική ευκαιρία και για επανασύνδεση με παλιό-ά πρώην. Δώσε μια ευκαιρία σε κάθε τι που θα φαίνεται να έχει δυνατότητες.

Παρθένος

Έχε στα υπόψιν ότι οι όψεις σήμερα σου δίνουν την πιθανότητα να τσακωθείς με τους κοντινούς σου ή τη σχέση σου. Ήρεμα λοιπόν και μην τα υπεραναλύεις όλα.

Ζυγός

Πάρε νέες πρωτοβουλίες. Τα άστρα σήμερα σου δίνουν την δυνατότητα να σκεφτείς καλύτερα τι προτεραιότητες θα έχεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα.

Σκορπιός

Η δουλειά πάει αρκετά καλά. Αν έχεις σχέση υπάρχει η πιθανότητα επισημοποίησης. Αν είσαι ελεύθερος σταμάτα να ζηλεύεις και να είσαι τόσο κτητικός.

Τοξότης

Να είσαι ειλικρινής. Μην «κερατώσεις» τον σύντροφό σου. Πες του ότι απλά δε θες να είστε άλλο μαζί. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ.

Αιγόκερως

Μη σκέφτεστε μόνο τη δουλειά και τα λεφτά. Τα συναισθηματικά δεν είναι ευνοικά για σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, όλα βρίσκονται σε μία ισορροπία.

Υδροχόος

Θα μιλάτε σε όλους με διάθεση. Στα ερωτικά σας ευνοούνται όλα, όμως εσείς δε θα έχετε την  όρεξη να αχοληθείτε τόσο. Είστε στη φάση της καριέρας τώρα.

Ιχθύς

Σήμερα παίρνεις αποφάσεις καριέρας, χόμπι, φλερτ. Υπομονή με τις απότομες αλλαγές στη διάθεση. Περαστικές είναι και όλα γίνονται για καλό άλλωστε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024