Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2020

Προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2020

Μπροστά από μεγάλες αποφάσεις θα βρεθεί φέτος ο Σκορπιός, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον ερωτικό

Oι όψεις των πλανητών θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τις αρνητικές και γεμάτη ματαιότητα σκέψεις του παρελθόντος. Είστε σε μία διαδικασία ανασυγκρότησης με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Καριέρα και επαγγελματικό status

Θα υπάρξει μια έντονη οργή φέτος όσον αφορά τη σταδιοδρομία. Θα έχετε μια τρέλα για αλλαγή και θα αγωνιστείτε για αυτήν. Οι αλλαγές έρχονται αυτόματα στα επαγγελματικά σας φέτος, χάρη στις ευνοϊκές πλανητικές θέσεις. Η καριέρα συνιστά για εσάς προτεραιότητα, πράγμα αρκετά σπάνιο καθώς σας επηρεάζουν σχεδόν πάντα τα ερωτικά σας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε σημαντικά στον τομέα της σταδιοδρομίας. Θα μπορούσατε να «ακονίσετε» και να κατανοήσετε τις ικανότητές σας αυτήν την περίοδο.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους ευνοεί την αλλαγή θέσης εργασίας, την προώθηση ή την αύξηση της αμοιβής αν είστε τυπικός και άξιος εμπιστοσύνης. Πολλοί από εσάς θα μπορούσαν να ειδικευτούν στο αντικείμενο που τους απασχολεί.

Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και θα ψάχνετε για εναλλακτικούς τρόπους κοινωνικής ανέλιξης. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα και να μη σπαταλάτε λεφτά. Πρέπει να έχετε παραπάνω εγκράτεια ειδικά στο τελευταίο μισό του 2020.

Ερωτικός και συναισθηματικός τομέας

Να είστε έτοιμοι να περάσετε μια ταραχώδη περίοδο στον ερωτικό τομέα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα αλλάξουν την αγάπη σας για το καλύτερο. Η νέα αγάπη μπορεί να έρθει στη ζωή σας και τα παλιά θα μείνουν στο παρελθόν.

Η συναισθηματική σας ευαισθητοποίηση θα είναι στα «πάνω» της φέτος. Επίσης, πρέπει να λάβουν μερικές από τις πιο δύσκολες αποφάσεις σχετικά με την αγάπη. Ωστόσο, οι πλανήτες υπόσχονται καλή και θετική έκβαση. Κοιτάξτε πίσω και ρίξτε μια ματιά πριν εισέλθετε σε οποιαδήποτε δέσμευση και σχέση αυτές τις μέρες.

Να είστε περήφανοι και να συνεχίσετε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον σύντροφό σας. Θα κληθείς φέτος να πάρεις οριστικές αποφάσεις ωστόσο. Ή θα χωρίσεις από μακροχρόνια σχέση, ή θα την επισημοποιήσεις και θα συγκατοικήσετε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024