Η Ασημίνα Χαρίτου βρήκε νέους αντιπάλους!

Ένα σχόλιο των παρουσιαστών για το επίδοξο μοντέλο ήταν αρκετό να πυροδοτήσει αντιδράσεις!

Η Ασημίνα Χαρίτου με ένα βίντεο της αποκάλυψε πολλά όχι μόνο για το GNTM.

«Υπάρχουν θέματα πιο σημαντικά από το GNTM»

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», είπε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.

View this post on Instagram

Sexy chef 9.Asimina(bottom three)

A post shared by Gntm updates (@updatesgntm) on

«Η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση»

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα» είπε η Ασημίνα Χαρίτου.

View this post on Instagram

Perfect influencer 10.Asimina(bottom three)

A post shared by Gntm updates (@updatesgntm) on

View this post on Instagram

Posing with Poulrty 7.Asimina

A post shared by Gntm updates (@updatesgntm) on

 Το επίμαχο μπλουζάκι

«Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

Τι είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής;

Μετά το επεισόδιο, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωση την έκτακτη αλλαγή, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο: «Για ακούστε λίγο τώρα. Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα. Δε θα είναι. Θα είναι όμως μαζί μας μία από τις επόμενες ημέρες και θα τη φιλοξενήσουμε εδώ πέρα στη Φωλιά των Κου Κου και τώρα θα πάμε να δούμε τι δηλώσεις έκαναν τα κορίτσια μετά την αποχώρησή της!»

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

 

Το καρφί σε Ζαρίφη και Σταματόπουλο

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο.

Παύλε Σταματόπουλε περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση», καταλήγει η Ασημίνα Χαρίτου.

Γράψτε το σχόλιο σας