Έρωτα, σκοτάδι, φως, εξοχή, υγρασία, τραγικές ηρωίδες, φουλ ανεβασμένη λίμπιντο κι ανεξέλεγκτες ορμόνες και πάθη!

Οι Γραμμές Τέχνης παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία των Κατερίνας Τσατσαράγκου, Θεόδωρου Κανδηλιώτη: «ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΙΑΖΟΥΣΕΣ». Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Κανδηλιώτης Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Θεοδωροπούλου Σκηνικά-Κοστούμια: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου Κατασκευή σκηνικού: Νίκος Ανδρουτσόπουλος Μουσική: Ρένος Χριστόπουλος Τραγούδι: Stress Echo Γραφιστική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος Διεύθυνση παραγωγής: Νικολέττα Μπακοπούλου

Οι «Οιστρογονιάζουσες» συνθέτουν ένα απροσδόκητο, ηφαιστειογενές και τυραννικά ηδονικό περιβάλλον, που βγάζει επιδεικτικά τη γλώσσα στη σοβαροφάνεια, τον καθωσπρεπισμό και την πολιτικά ορθή προσέγγιση του σεξ, της ζωής, των ανθρώπινων σχέσεων…!

Υπόθεση

Ένας επιφανής ψυχίατρος απομονώνεται σε μια εξοχική κατοικία με τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, σε όλα τα επίπεδα (ηλικιακό, βιοτικό και μορφωτικό, πνευματικό) νυμφομανείς γυναίκες την Κλυταιμνήστρα, την Κασσάνδρα, την Ανδρομάχη και την Αντιγόνη. Στόχος, η εφαρμογή μιας πειραματικής μεθόδου θεραπείας, μέσω της ταύτισης της ασθενούς και της γεννεσιουργού αιτίας της νόσου, με κάποια αρχαία τραγική ηρωίδα και το αντίστοιχο πάθος της.

Ο αιφνίδιος θάνατος του υπερήλικα βοηθού του γιατρού, φέρνει στο σπίτι ένα νέο πρόσωπο, ξαφνικά! Τον σεξουαλικά ανίκανο νέο βοηθό, ο οποίος όμως επιδεικνύει μια κάπως παράξενη συμπεριφορά, που εκδηλώνεται κυρίως με τους φόνους όσων ατυχών επισκεφθούν το σπίτι, εκτός των μόνιμων κατοίκων του…’=

Η παράσταση προσφέρει έναν ακόμα δρόμο προς την ψυχαγωγία στις γειτονιές της Πάτρας, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2019.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας