Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Βασίλης Καρράς με αφορμή το πρώτο του βιβλίο «από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης».

Ο απόλυτος εραστής…

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν σπούδασε, ο Βασίλης Καρράς απάντησε ότι έχει βγάλει το καλύτερο πανεπιστήμιο και εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό του «εραστή».

Η θρησκεία και η πίστη του στον Θεό

Ο Βασίλης Καρράς λέει πώς ξεχωρίζει έναν «παραμυθά» από έναν ειλικρινή, ποια είναι η σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και πως έχουν καταφέρει με τη σύζυγό του Χριστίνα να διατηρήσουν τόσα χρόνια τη δική τους σχέση. «Έχω μάθει να λέω συγνώμη, είναι αντρική λέξη… Εμείς οι καλλιτέχνες μερικές φορές είμαστε στριμμένα άντερα», είπε χαρακτηριστικά.

Το αστείο περιστατικό με τον Μητροπολίτη

«Είχα πάει στα Ιεροσόλυμα να προσκυνήσω, ήταν η τρίτη φορά και αρχίσαμε να γνωριζόμαστε με το συγχωρεμένο, τον αείμνηστο Μητροπολίτη Παντελεήμονα. Πήγαινα του φιλούσα το χέρι, έπαιρνα την ευχή του και έφευγα. Την τρίτη φορά μου λέει ‘Βασίλη να μην φύγεις, σε χρειάζομαι’, ήταν και η γυναίκα μου μαζί, λέω η Χριστίνα να μείνει; Μου λέει, μόνο σε θέλω, δυο λεπτά. Ντρεπότανε. Έκλεισε η πόρτα, φύγανε και μου λέει ‘στείλε, ρε παιδί μου τα cd σου να τα ακούω γιατί έχω ένα παλιό και ακούω όλο το ίδιο…»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο