Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: Στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν οι άντρες

Μιμή Ντενίση: Στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν οι άντρες

Η Μιμή Ντενίση απαντάει σε όλα!

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι» και αποκάλυψε πολλά με ειλικρίνεια και πολύ χιούμορ.

Η νέα παράσταση και οι εξαντλητικές πρόβες

Με αφορμή την παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη», που αποτελεί το δεύτερο μέρος της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» , η οποία ήταν από τις πιο πετυχημένες εκείνης της σεζόν, η Μιμή Ντενίση είπε: «Είμαι ξεθεωμένη! Βρισκόμαστε στον τρίτο μήνα προβών. Είναι το πρώτο, ας πούμε, έργο sequel στην Ελλάδα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Σώζεται ο ρόλος ο δικός μου και τα παιδιά μου και πάνε στη Θεσσαλονίκη και εκεί μπαίνουν οι νέοι ήρωες. Στην Αθήνα φτάνανε στο πρώτο έργο αλλά τους μετακόμισα».

View this post on Instagram

Προβες απο σημερα στο θεατρον Ελληνικος Κοσμος!! Κ στα μεσα του Οκτωβρη πρεμιερα! Το δευτερο μερος του εργου Σμυρνη μου αγαπημενη που συγκινησε ολη την Ελλαδα ειναι ακομα πιο συγκλονιστικο..Ποντιοι Μικρασιατες θρακιωτες προσπαθουν να ξαναφτιαξουν την ζωη τους στην πολυπολιτισμικη Θεσσαλονικη .Μεγαλες περιπετειες αγωνιες νεες σχεσεις τους περιμενουν.Οι Εβραιοι της πολης που σχεδον τους εχουμε διαγραψει απο την ιστορια μας κρατουν το εμποριο της πολης στα χερια τους μαζι με λιγους ντοπιους Ελληνες.Η αρχοντισσα της Σμυρνης κ τα παιδια της οπως κ οι νεοι τους φιλοι απο τις χαμενες πατριδες θα επιβιωσουν κ θα φτιαξουν μαζι με τους ντοπιους την νεα Ελλαδα.Ολα αυτα στα ταραγμενα χρονια του Μεσοπολεμου..1923 με 1940.Μια αληθινη υπερπαραγωγη με ουσια για ενα αγνωστο κ συγκλονιστικο κομματι της ιστοριας μας. #θεατρονελληνικοςκοσμος #οκτωβρης

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Η αλήθεια για τον Κώστα Βουτσά

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στο παρασκήνιο της συνεργασίας της με τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετέχει στο sequel λόγω χρημάτων,  η Μιμή Ντενίση εξήγησε: «Συνέχεια μιλάμε με τον Κώστα. Ήθελε να του γράψω έναν ρόλο για να παίξουμε ξανά. Είπαμε να κάνει έναν συγγενή που τον βρίσκω στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που δεν ήταν σωστό γιατί και ο Χαλκιάς έκανε τον άντρα μου και μου λέει συνέχεια «Με πέθανες και δεν με βάζεις στο δεύτερο». Εγώ δεν είμαι παραγωγός. Αλλά ο Κώστας ζήτησε ένα ποσό που θεωρούσε ότι ήταν σωστό να πάρει, πολύ μεγάλο. Και όντως στον Βουτσά αξίζει ένα ποσό πολύ μεγάλο και ακόμα πιο μεγάλο. Αλλά και η παραγωγή όταν έχει 35 άτομα δεν μπορεί να δώσει παραπάνω. Του έδωσαν ένα πολύ καλό ποσό, όχι της πλάκας, αλλά δεν ήθελε με αυτό. Μετά το ξανασκέφτηκε αλλά είχαμε προχωρήσει…».

View this post on Instagram

#greeksummer# theologos#

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Η προσωπική της ζωή και το φλερτ!

Αλήθεια είναι μόνη αυτήν την περίοδο; Την φλερτάρουν οι άνδρες; Η ηθοποιός απάντησε χωρίς κόμπλεξ:  «Δεν με έχει φάει η δουλειά. Προφανώς υπάρχει κάποια δυσκολία με την περίπτωσή μου. Ανά τον κόσμο ήμουν αλλά δεν έχει τύχει να κάτσει κάτι. Στην Ελλάδα, δεν με φλερτάρουν οι άντρες. Δεν τους αρέσω; Νομίζω ότι για τους Έλληνες είμαι πάρα πολύ γνωστή, σχεδόν γραμματόσημο. Είμαι παντού! Είτε πιάσεις ένα εξώφυλλο του ’90, του 2000 ή τωρινό είμαι παντού. Αν ψάξεις στο YouTube είμαι παντού και με διάφορα γεγονότα. Αυτό είναι λίγο ψαρωτικό για τους άντρες. Φυσικά μου λείπει ένας σύντροφος, όλοι θέλουμε. Γι’ αυτό και κοιτάμε να έχουμε οικογένεια και να έχουμε και καλούς φίλους. Έχω τον Σωτήρη (Πολύζο) που τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου αλλά και καλούς φίλους. Δεν έχω αυτό που θα τελειώσει η πρόβα στις 12 το βράδυ και να πάω σε μια αγκαλιά, να πω ότι μου έσπασε κάποιος τα νεύρα. Δεν έχω να το πω σε κανένα».

Οι νέοι και παλιοί έρωτες

Το ενδεχόμενο για έναν νέο έρωτα το αφήνει ανοιχτό και δηλώνει: «Όποιος αντέχει με ένα τέτοιο τύπο σαν και εμένα, θα ‘ρθει. Όποιος δεν αντέχει, ας μην έρθει. Θα έρθει για κακό». Ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγίνουν ζευγάρι! «Θα δούμε, η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον. Μπορεί να συμβεί ένας άλλος έρωτας στον Σωτήρη ή σε εμένα. Μπορεί να μη συμβεί και να πούμε ότι εμείς οι δυο είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε μαζί πάντα. Εγώ τα αφήνω πάντα όλα ανοιχτά, γιατί όχι;».

Κεφάλαιο: Λάκης Λαζόπουλος

Για την παλιά της κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε και είπε πως «Πούλαγε όλο αυτό και ξέφυγε»  ενώ αναφέρθηκε και στον ίδιο λέγοντας πως είναι: «πολύ συμπαθής και γοητευτικός». Μάλιστα του έστειλε και μήνυμα στήριξης όταν έχασε την γυναίκα του.

Θα συνεχίσει στο Your Face Sounds Familiar;

«Το σκέφτομαι. Πέρασα πολύ ωραία. Γέλαγα πολύ με τον Σταρόβα, τον Μαζωνάκη και με τον Αλέξη. Δεν το αποκλείω. Μπορεί! Απλώς μου έχεις πει να βρω και άντρα! Πώς να τον βρω άμα παίζω κάθε μέρα, έχω γύρισμα για το Your Face Sounds Familiar, κάνω πράγματα για το παιδί μου; Ποια ώρα;», είπε με χιουμοριστική διάθεση στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε την συνέντευξη της:

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024