Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν τρολάρει Τραμπ, Ερντογάν και Ροχανί σκάνε στα γέλια

Πούτιν τρολάρει Τραμπ, Ερντογάν και Ροχανί σκάνε στα γέλια

Ο Πούτιν προσφέρθηκε να βοηθήσει, όπως είπε, τη Σαουδική Αραβία να προστατέψει τους πολίτες της και τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις πουλώντας τους S-400.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τρόλαρε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με Ιρανούς αξιωματούχους να ξεσπούν σε γέλια.

Ο Ρώσος πρόεδρος προσφέρθηκε να βοηθήσει, όπως είπε, τη Σαουδική Αραβία να προστατέψει τους πολίτες της και τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις πουλώντας τους S-400.

Τις δηλώσεις έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αμέσως μετά τους ισχυρισμούς Αμερικανών αξιωματούχων πως υπαίτια για τις επιθέσεις με drones στην Aramco είναι η Τεχεράνη.

«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τη Σαουδική Αραβία να προστατέψει τους πολίτες της. Και πρέπει να κάνουν την έξυπνη επιλογή που έκανε το Ιράν, να αγοράσει τους S-300, όπως ο κ. Ερντογάν αγόρασε τους πιο εξελιγμένους S-400. Αυτά τα συστήματα μπορούν να προστατέψουν τη Σαουδική Αραβία από οποιαδήποτε επίθεση», είπε ο Πούτιν απαντώντας στον Τραμπ που έγραψε στο Twitter πως οι ΗΠΑ είναι οπλισμένες.

To tweet του Τραμπ

«Ο πετρελαϊκός εφοδιασμός της Σαουδικής Αραβίας δέχθηκε επίθεση. Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον ένοχο, είμαστε έτοιμοι και οπλισμένοι με βάση τις επαληθεύσεις, αλλά περιμένουμε από το Βασίλειο να μας πει ποιος πιστεύει ότι είναι ο ένοχος αυτής της επίθεσης και υπό ποιους όρους θα δράσουμε!», έγραψε ο Τραμπ.

Η τοποθέτηση του Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τον Χασάν Ροχανί να γελάσει, καθώς επίσης και Ιρανούς αξιωματούχους όπως ο υπουργός Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024