Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γκέλα» η Μπάγερν, στην κορυφή παρέμεινε η Λειψία (1-1)

«Γκέλα» η Μπάγερν, στην κορυφή παρέμεινε η Λειψία (1-1)

Λειψία και Μπάγερν αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λειψίας για την τέταρτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την ομάδα του Γιούλιαν Νάιγκελσμαν να παραμένει στο +1 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο Μπάγερν.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες για το 2-0, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη Λειψία να στέκεται τυχερή σε αυτό το διάστημα.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Νίκο Κόβατς δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα, οι «Ταύροι» ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φόρσμπεργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα, αλλά ούτε οι Βαυαροί με τον Κομάν, ούτε οι γηπεδούχοι με τον Μουκιέλε, κατάφεραν να σκοράρουν. Η αναμέτρηση τελείωσε στο 1-1, με την Λειψία να χάνει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και την Μπάγερν να μένει στο -2 από την κορυφή.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Κονατέ, Όρμπαν, Κλόστερμαν (46’ Ντέμε), Χάλστενμπεργκ, Φόρσμπεργκ (69’ Νκουνκού), Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Βέρνερ, Πόουλσεν (81’ Κούνια)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Ερναντέζ, Κίμιχ, Τιάγκο (88’ Κουτίνιο), Κομάν, Μίλερ (63’ Τολισό), Γκναμπρί (62’ Ντέιβις), Λεβαντόφσκι.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024