Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλί να τους πατήσει ο Ιβάν

Χαλί να τους πατήσει ο Ιβάν

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για τον βίο και τη πολιτεία του καθηγητή Γιάννη Δρόσου. Που διορίζεται, σε κρατικά πόστα από το 1984 μέχρι σήμερα. Από τον Άκη Τζοχατζόπουλο μέχρι τον Παππά.

ΔΕΝ ξανάγινε. Και δεν πρόκειται να ματαγίνει. Ο πρωθυπουργός, της χώρας και τρεις υπουργοί, ν’ ασχοληθούνε σε προσωπικό επίπεδο, με τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ. Ο πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός Αλέξης. Ο επί των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο επί της Ψηφιακής Πολιτικής, αγέλαστος Παππάς. Κι η επί του Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά. Και δεν ντρέπονται. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο πρωθυπουργός και τρεις υπουργοί ποιος θα προλάβει πρώτος να δώσει τα 22.5 μύρια (καθαρά) στον Ιβάν. Και σε ποιο timing; Δύο μέρες πριν τις εκλογές. Λιγότερο από 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες; Το καταλαβαίνεις; Φωτιά έχουνε πάρει τα μπατζάκια τους. Το νιμού τους καίγεται. Ύστερα από τεσσεράμισι χρόνια, μαζεύουνε τα μπογαλάκια τους. Για τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας πρόκειται. Κι ο πρωθυπουργός με τρεις υπουργούς, γίνανε χαλί να τους πατήσει ο Ιβάν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024