Με ευρηματικό τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί επιχειρηματίας στη Χαλκιδική, αντικαθιστώντας τον κωδικό του ασύρματου δικτύου με τη φράση: «MacedoniaisGreek».

«Μας γύρισαν τα μυαλά… »

«Εδώ και ένα χρόνο ρωτούσαμε του σκοπιανούς τουρίστες από που έρχονται και μας απαντούσαν ξερά Μακεντόνια. Ούτε καν North Macedonia. Μας γύρισαν τα μυαλά και είπαμε με το γιο μου ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους» είπε στο ethnos.gr ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης του beach bar «Summer SunShine», στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, προσθέτοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι γείτονες έλεγαν ότι έρχονται από τα Σκόπια.

Η αντίδραση με αυτόν τον τρόπο για να στείλει… μήνυμα στους γείτονες είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η κίνηση με τους πελάτες από τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς, όπως λέει, προτιμούν πλέον άλλα beach bar.

Αντιδράσεις στο Διαδίκτυο

«Δεν με πειράζει όμως καθόλου αυτό. Ούτε και το χω μετανιώσει. Δουλεύω περισσότερο με Ελληνες και Βούλγαρους πελάτες που είναι και πιο κιμπάρηδες» δηλώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη, η κίνησή του να αλλάξει τον κωδικό και να βάλει τη φράση «MacedoniaisGreek» προκάλεσε αντιδράσεις στο Διαδίκτυο ενώ αρκετοί γείτονες πολύ συχνά γράφουν δυσμενή σχόλια για το beach bar.

«Ολοι μας ζητούν τον κωδικό του ασύρματου δικτύου. Οταν τους τον λέμε, οι Σκοπιανοί παγώνουν και δεν το πιστεύουν αυτό που ακούν. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το καταλάβουν» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία εννιά χρόνια.