Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Κάνιε Γουέστ έντυσε τον Λέτερμαν

Όταν ο Κάνιε Γουέστ έντυσε τον Λέτερμαν

«Αισθάνομαι πραγματικά καλός», λέει ο Λέτερμαν. «Και ακόμα κι αν δεν έκανα αυτό το [show] και  κάποιος μου πρότεινε να το αγόραζα, θα το αγόραζα με ευκολία»

Η γραμμή ένδυσης Yeezy του Κάνιε Γουέστ έχει τεράστια απήχηση σε όλον τον κόσμο. Ουρές σχηματίζονται για ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών και όλοι οι celebrities ακολουθούν πιστά τις επιταγές της διάσημης φίρμας.

Ορκίζονται στα παπούτσια του οι Τζο Τζόνας και Σόφι Τέρνερ, ποζάρουν για τις καμπάνιες του μοντέλα όπως η Σοφία Ρίτσι  και ασφαλώς η σύζυγος του Κιμ Καρντάσιαν είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του. οι A-listers αγαπούν το μονοχρωματικό του αθλητικό στιλ. Τώρα ο εκκεντρικός ράπερ προσπαθεί να μετατρέψει ένα άλλο μεγάλο όνομα σε έναν Yeezy fan, τον Ντέιβιντ Λέτερμαν!

Ο Γουέστ, 41 ετών, εμφανίστηκε σε ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής του Netflix που υπογράφει και πρωταγωνιστεί ο Λέτερμαν. Με τίτλο My Next Guest Needs No Introduction ο Γουέστ γίνεται προσωπικός στιλίστας του βετεράνου ανκόρμαν.

Σε ένα κλιπ από την εκπομπή βλέπουμε τους δύο άντρες να μιλούν για στιλ και ο ράπερ προτείνει στον Λέτερμαν να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο του στιλ. Με ένα καφέ σακάκι, μπλε φούτερ, μαύρα παντελόνια και μπότες επιχειρεί να του αλλάξει την εικόνα και να το κάνει πιο… μοντέρνο!

«Μοιάζεις με καλλιτέχνη», του είπε ο Γουέστ, καθώς κοιτούσε σχολαστικά τα ρούχα.

Καθώς έδινε στον Λέτερμαν κάποιες επιλογές για να δοκιμάσει ο Γουέστ αστειεύτηκε: «Είναι σαν τότε που δούλευα στο Gap.»

Αργότερα έδειξε τις δεξιότητές του στο styling στη σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν και στη πεθερά του Κρις Τζένερ  που με την σειρά τους αναφώνησαν πως το λουκ «φαίνεται πολύ καλό».

«Αισθάνομαι πραγματικά καλός», λέει ο Λέτερμαν. «Και ακόμα κι αν δεν έκανα αυτό το [show] και  κάποιος μου πρότεινε να το αγόραζα, θα το αγόραζα με ευκολία».

«Μου αρέσουν τα χρώματα. Μου αρέσει η φόρμα. Λατρεύω τα παπούτσια.» συνέχισε.

Όταν ρώτησε η Καρντάσιαν αν ο Γουέστ θα του έδινε τα ρούχα δωρεάν, ο Λέτερμαν επέμεινε να πληρώσει γι ‘αυτά. «Όχι, θα τα αγοράσω. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να πάρω ένα σύνολο δωρεάν».

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024