Στην παγωμένη Νέα Υόρκη βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Αγγελική Λάμπρη. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος, παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης και η αγαπημένη ηθοποιός γνωρίστηκαν στην αγαπημένη «Παρά Πέντε» και έκτοτε «έδεσαν» απίστευτα. Μάλιστα επισφράγισαν την φιλία τους με μία κουμπαριά, αφού ο Γιώργος βάφτισε μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου την κόρη της Αγγελικής Λάμπρη.

Οι ταξιδιώτες που λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς έκαναν βόλτες σε ολόκληρη την πόλη της Νέας Υόρκης. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους ξέκλεψαν χρόνο για να βρεθούν μαζί και να ανακαλύψουν τα μυστικά της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Μάλιστα μοιράστηκαν και στιγμιότυπα με τους followers τους, μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, στην Time Square, τα πάρκα και την νυχτερινή Νέα Υόρκη.

Σήμερα μάλιστα η γλυκιά κοκκινομάλλα ηθοποιός βρέθηκε με τον Έλληνα ηθοποιό, Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος μένει πλέον μόνιμα στην Αμερική και αποκάλυψε πως κάνει παρέα με την Σάρον Στόουν!

Παρέα με την ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη θα παίξουν μάλιστα όλοι μαζί σε μια παράσταση με ελληνικό χρώμα.