Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για μια βραδιά η Yrsa Sigurdardottir

Στην Αθήνα για μια βραδιά η Yrsa Sigurdardottir

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Η πολυβραβευμένη Yrsa Sigurdardottir, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του θρίλερ παγκοσμίως, επισκέπτεται την Αθήνα για μία βραδιά γνωριμίας με το ελληνικό κοινό, συζητώντας με επίκεντρο τα βιβλία της για τη ζωή και το έργο της, στο Public Café Συντάγματος, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Η Yrsa Sigurdardottir θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο, Τασούλα Επτακοίλη, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της. Μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την Ισλανδή στιλίστρια που χειρίζεται τον φόβο σαν υπάκουη μαριονέτα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων «Οι Βόρειες Χώρες αφηγούνται, Η αστυνομική λογοτεχνία των Βορείων Χωρών: Μυθοπλασία ή καθρέφτης της κοινωνίας τους;» στο πλαίσιο της ΑΘΗΝΑ 2018 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ, μία διεθνή διάκριση που έλαβε ο δήμος της Αθήνας από την UNESCO (23 Απριλίου 2018-22 Απριλίου 2019), με τη στήριξη της Πρεσβείας της Ισλανδίας στο Όσλο και με διαδοχική διερμηνεία από τα αγγλικά.

Σκοτεινή και μυστήρια, η Sigurdardottir συνδυάζει την αστυνομική πλοκή και τον μυστικισμό με ανατριχιαστικά αποτελέσματα και με κάθε νέο της βιβλίο αποδεικνύει έμπρακτα πως γίνεται όλο και καλύτερη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024