Την τηλεοπτική του επιστροφή «σφράγισε» και επίσημα ο Στιβ Καρέλ, ο οποίος πέντε χρόνια μετά το τέλος του The Office, το 2013, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός που όλα αυτά τα χρόνια απέφευγε σχετικές προτάσεις, θα πρωταγωνιστήσει στο μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητο δραματικό σόου που ετοιμάζει η Apple για την δική της συνδρομητική υπηρεσία.

Η θα αφορά μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώ θα είναι βασισμένη βασίζεται στο βιβλίο του Μπράιαν Στέλτερ «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Καρέλ θα υποδύεται τον Μιτς Κέσλερ, παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που το τηλεοπτικό γύρω του τοπίο αλλάζει δραστικά.

Το πολύ δυνατό καστ αναμένεται να συμπληρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ριζ Γουίδερσπουν και η Τζένιφερ Άνιστον, οι οποίες μάλιστα θα είναι και εκτελεστικές παραγωγοί στο σόου.

Η Apple ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των συνδρομητικών υπηρεσιών και γιαυτό οι άνθρωποι της εταιρίας εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την ετοιμασία δεκάδων σειρών.

Η streaming υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στο 2019.

Γράψτε το σχόλιό σας