Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στιβ Καρέλ επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το The Office

Ο Στιβ Καρέλ επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το The Office

Την τηλεοπτική του επιστροφή «σφράγισε» και επίσημα ο Στιβ Καρέλ, ο οποίος πέντε χρόνια μετά το τέλος του The Office, το 2013, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μικρή οθόνη

Την τηλεοπτική του επιστροφή «σφράγισε» και επίσημα ο Στιβ Καρέλ, ο οποίος πέντε χρόνια μετά το τέλος του The Office, το 2013, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός που όλα αυτά τα χρόνια απέφευγε σχετικές προτάσεις, θα πρωταγωνιστήσει στο μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητο δραματικό σόου που ετοιμάζει η Apple για την δική της συνδρομητική υπηρεσία.

Η θα αφορά μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώ θα είναι βασισμένη βασίζεται στο βιβλίο του Μπράιαν Στέλτερ «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Καρέλ θα υποδύεται τον Μιτς Κέσλερ, παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που το τηλεοπτικό γύρω του τοπίο αλλάζει δραστικά.

Το πολύ δυνατό καστ αναμένεται να συμπληρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ριζ Γουίδερσπουν και η Τζένιφερ Άνιστον, οι οποίες μάλιστα θα είναι και εκτελεστικές παραγωγοί στο σόου.

Η Apple ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των συνδρομητικών υπηρεσιών και γιαυτό οι άνθρωποι της εταιρίας εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την ετοιμασία δεκάδων σειρών.

Η streaming υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στο 2019.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024