Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: «Αυτός προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη»

Κούγιας: «Αυτός προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη»

Ποιον κατονόμασε ο Αλέξης Κούγιας ως «δολοπλόκο που προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη»

Σε δήλωσή του -που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ τα ξημερώματα της Τρίτης 9/10- ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως του τηλεφώνησε το «δεξί χέρι του Μελισσανίδη» προσπαθώντας «…να φορτώσει την εγκληματική διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών του στον Ιβάν Σαββίδη και να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος Σαββίδη».

Σε νεότερες δηλώσεις του στο Metropolis ο ιδιοκτήτης της Λάρισας αποκάλυψε ότι δέχτηκε το τηλεφώνημα από τον Γιάννη Παπαδόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε δολοπλόκο.

«Δεν ήταν απλά τραγικός ο διαιτητής, ήταν στημένος. Με πήρε το βράδυ ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τη δήλωση που είχα κάνει για τον διαιτητή και μου είπε μην ψάχνεις, την Ξάνθη την αγόρασε ο Σαββίδης. Είναι πολύ δολοπλόκος, προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο και με την άρση απορρήτου θα φανούν όλα. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα των διαιτητών θα βρεθούν επαφές με πρόσωπα, για τα οποία θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Νιώθω και τύψεις διότι τον βοήθησα τον Παπαδόπουλο στο δικαστήριο. Ήρθε και με βρήκε στο Πόρτο Χέλι. Εκκρεμεί, βεβαίως, η υπόθεση. Όλοι αυτοί που κατηγορούνται άλλος δουλεύει στην ΑΕΚ, άλλος στον Λεβαδειακό. Θα σας αποκαλύψω τις επόμενες ημέρες πρόσωπο που είναι κατηγορούμενος και του άλλαξαν επώνυμο και αυτήν τη στιγμή δουλεύει σε ομάδα.

Μετά την ατυχή απόφαση για μπαράζ, θα γίνουν όργια. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, υπάρχουν ομάδες τις οποίες ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι πήραν από το χέρι από τη Β’ Εθνική και τις ανέβασαν στην Α’ Εθνική. Μετά το τέλος του αγώνα ήρθε ο Παπαδημητρίου της Ξάνθης και μου είπε ξέρεις πολύ καλά ποιος το έκανε αυτό.

Πήραμε 32 κίτρινες κάρτες σε έξι αγωνιστικές, είχαμε τρεις αποβολές. Έχω 32 παίκτες, δεν θα παίξει ο Καρανίκας, θα παίξει ο Μπέρτος. Γι’ αυτό έκανα τέτοιο ρόστερ, γιατί τα περίμενα αυτά. Θα βάλω δωρεάν εισιτήριο στην ΑΕΛ, θα παίζουμε με 15 χιλιάδες κόσμο. Να δούμε μετά αν θα μπορούν να τα κάνουν αυτά».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024