Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα γνωρίσω τον έρωτα το φθινόπωρο;

Πού θα γνωρίσω τον έρωτα το φθινόπωρο;

Και το κυριότερο, με τι mood να το αντιμετωπίσω;

Τελείωσε το καλοκαίρι και μαζί του και τα ψέματα. Κάνουμε το επόμενο βήμα στη ζωή μας και απελευθερωνόμαστε από τα καλοκαιρινά ειδύλλια, που ας μην γελιόμαστε, τελειώνουν με τα πρωτοβρόχια. Ξεκινά η εποχή όπου θα βγούμε στους δρόμους και στα πάρκα με άλλον αέρα, με διάθεση για φλερτ, με καινούριο μακιγιάζ και ραντάρ σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Δεν έχει σημασία, αν είσαι πικραμένη, απογοητευμένη, προσφάτως χωρισμένη ή πολύ καιρό σαλταρισμένη. Τώρα είναι η ευκαιρία να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο, να βγεις εκεί έξω και να διεκδικήσεις τον έρωτα με θάρρος (ιδανικά όχι πολύ θράσος).

Πού θα γνωρίσεις τον έρωτα του φθινοπώρου;

  • Στη δουλειά. Γενικά δεν το πιστεύω γιατί δεν συμβαίνει συνήθως και μπορεί να προκληθούν διάφορα προβλήματα και να τρέχεις. Το φλερτ όμως είναι άκακο και ίσως εκεί να σε περιμένει το γραφτό σου, οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι.
  • Στο σούπερ μάρκετ. Μπαίνεις εσύ με κότσο με κλάμερ, γυαλιά μυωπίας και ένα μεγάλο σπυρί πριν την περίοδο. Και βλέπεις ένα μελαχρινό γοητευτικό αγόρι να αγοράζει λάχανο και να το κουνάει δίπλα στο αυτί του πριν το αγοράσει. Δεν είπαμε να καλλωπιστείς πριν πάρεις αγκινάρες, αλλά είναι σημαντικό να βγαίνεις έξω με attitude που είναι έτοιμο για τον επόμενο μεγάλο έρωτα.
  • Σε ένα μπαρ. Αυτό κι αν δεν το πιστεύω. Πες μου κάτι, πόσες φορές έχεις βγει βράδυ να πιεις τις ποτάρες σου και έχεις γνωρίσει κάποιον; Και δεν αναφέρομαι στον πιωμένο τύπο που την πέφτει γλοιωδώς και σε κερνάει σφηνάκια ούτε στο 70χρονο κύριο που βάφει τα μαλλιά του. Λέω για έναν άνθρωπο που μπορείτε να πείτε μία κουβέντα και την επόμενη μέρα.
  • Στη γιόγκα. Ή στην αερόμπικ. Εσύ με φούξια κορμάκι, εκείνος με ποδηλατικό σορτς, δεν θέλει και πολύ να σμίξετε τις μοναξιές σας. Θα σε δει και χωρίς μακιγιάζ, οπότε θα είναι αληθινή αγάπη.
  • Στο Tinder. Δεν μου αρέσει να σας ενθαρρύνω να κάνετε πράγματα του διαβόλου, αλλά στην ανάγκη… Πάντα με προσοχή και σύνεση. Θέσε ένα συγκεκριμένο στόχο για το τι αναζητάς και μην αναλώνεσαι σε αγόρια που απλά θέλουν να εκδηλώσουν κάπου το αρρωστημένο φετίχ τους. Βγες ένα ραντεβού τουλάχιστον και κόψε κίνηση.
  • Στις φθινοπωρινές διακοπές. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία που όλο το καλοκαίρι ιδροκοπούσε στο γραφείο και τώρα θα ξενοιάσεις, πού ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι περίεργοι που κάνουν τώρα διακοπές και είναι εξίσου περίεργοι με εσένα. Καλέ θα βρεις το ταίρι σου στην Αστυπάλαια με λίγο κρύο και κανέναν άνθρωπο.
  • Σε αλυσίδες καφέ. Πηγαίνεις και ζητάς ένα μακιάτο με καστανή ζάχαρη, ντεκαφεινέ, λίγη φυτική κρέμα, τριμμένο πάγο και στο ταμείο βλέπεις τον έρωτα της ζωής σου. Και σου δίνει τα ρέστα και του δίνεις το κινητό σου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024