Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβαίνουν... πραγματάκια στις κάλτσες του Τριντό

Συμβαίνουν… πραγματάκια στις κάλτσες του Τριντό

Τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στο Νταβός, όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ με συμμετοχή ηγετών από όλον τον πλανήτη. Βέβαια για δεύτερη συνεχή ημέρα τα βλέμματα δεν στράφηκαν σε δηλώσεις κάποιου από τους συμμετέχοντες αλλά… στις κάλτσες του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό. Ο Τριντό έχει δείξει και στο παρελθόν ότι υποστηρίζει τις «κάλτσες statement», δηλαδή τις κάλτσες που από μόνες τους έχουν μια υπόσταση, έχουν κάτι να πουν! Έτσι λοιπόν σήμερα, Πέμπτη, αποφάσισε να φορέσει κάλτσες με… παπάκια και όπως είναι λογικό τα φώτα στράφηκαν στα πόδια του!

Τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στο Νταβός, όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ με συμμετοχή ηγετών από όλον τον πλανήτη.

Βέβαια για δεύτερη συνεχή ημέρα τα βλέμματα δεν στράφηκαν σε δηλώσεις κάποιου από τους συμμετέχοντες αλλά… στις κάλτσες του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό.

Ο Τριντό έχει δείξει και στο παρελθόν ότι υποστηρίζει τις «κάλτσες statement», δηλαδή τις κάλτσες που από μόνες τους έχουν μια υπόσταση, έχουν κάτι να πουν!

Έτσι λοιπόν σήμερα, Πέμπτη, αποφάσισε να φορέσει κάλτσες με… παπάκια και όπως είναι λογικό τα φώτα στράφηκαν στα πόδια του!

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάλτσες του Τριντό γίνονται viral, αφού χθες, Τετάρτη, οι πουά κάλτσες που φορούσε έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Ενώ και παλιότερα είχε δείξει μέσα από τις κάλτσες του την αγάπη του στο Star Wars σε δύο διαφορετικές περιστάσεις.


in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024