Τη νέα υπηρεσία Daily Internet Service προσφέρει σε ξενοδόχους και κάθε είδους τουριστική επιχείρηση η WIND σε συνεργασία με τη FED HATTA. Η υπηρεσία έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για γρήγορο internet, κυρίως των εισερχόμενων τουριστών, με χαμηλό κόστος, εύκολη απόκτηση, και χρήση εντός και εκτός ξενοδοχείου, δηλώνει η Wind.

Η υπηρεσία Daily Internet Service παρέχεται μέσα από το «4G Internet Kit – powered by WIND –» που διαθέτει 4G MiFi με ταχύτητες download έως 150Mbps, ασύρματη χρήση για μεγαλύτερη ευκολία, υποστήριξη έως και 10 συσκευών ταυτόχρονα, μπαταρία έως 6 ώρες και αυτόματη ενεργοποίηση του ημερήσιου πακέτου χωρίς καμία διαδικασία.

Με την υπηρεσία Daily Internet Service η επιχείρηση μπορεί να:

  • Προφέρει απεριόριστο internet 2GB, από 5€ την ημέρα, για τους πελάτες της, μέσα κι έξω από τον χώρο διαμονής τους
  • Πληρώνει μόνο για τις ημέρες χρήσης της υπηρεσίας
  • Καθορίζει το κόστος της υπηρεσίας για τους πελάτες της
  • Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες από το εξωτερικό να μη χρησιμοποιούν υπηρεσίες data roaming

To Daily Internet Service έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της WIND ειδικά σχεδιασμένα για ξένους επισκέπτες. Ήδη η εταιρεία διαθέτει το πακέτο WIND Tourist Pack μέσω των μελών και συνεργατών της FED ΗΑΤΤΑ. Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στις διευθύνσεις https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/mobile-broadband/daily-internet-service/ και http://www.hatta.gr/

tech.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr