Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωπικός σύμβουλος και Ρεζέρβα για τους συνδρομητές του Vodafone Home

Προσωπικός σύμβουλος και Ρεζέρβα για τους συνδρομητές του Vodafone Home

Προσωπικό σύμβουλο επικοινωνίας και ρεζέρβα χρόνου ομιλίας, ΜΒ στο κινητό και προώθηση κλήσεων σε περίπτωση βλάβης της σταθερής τηλεφωνίας παρέχει η Vodafone στους συνδρομητές του νέου συνδυαστικού προγράμματος σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Ίντερνετ, Vodafone Home μετά την ενσωμάτωση της hellas online στους κόλπους της.

Προσωπικό σύμβουλο επικοινωνίας και ρεζέρβα χρόνου ομιλίας, ΜΒ στο κινητό και προώθηση κλήσεων σε περίπτωση βλάβης της σταθερής τηλεφωνίας παρέχει η Vodafone στους συνδρομητές του νέου συνδυαστικού προγράμματος σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Ίντερνετ, Vodafone Home μετά την ενσωμάτωση της hellas online στους κόλπους της.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του Vodafone Home που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, αποκτούν αποκλειστικά τη «Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση» και τη «Δωρεάν Ρεζέρβα Επικοινωνίας».

Όπως εξηγεί η εταιρεία, με την υπηρεσία Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση, οι συνδρομητές αποκτούν δωρεάν και αποκλειστικά τον προσωπικό τους σύμβουλο, ο οποίος φροντίζει για όλη την επικοινωνία τους, για το σταθερό, το κινητό και το Internet. Μπορούν πλέον να επικοινωνούν απευθείας με τον προσωπικό τους σύμβουλο, τον οποίο γνωρίζουν με το όνομά του, καθημερινά 9πμ με 5μμ, καλώντας στο 13830. Ο προσωπικός σύμβουλος παρέχει:

  • πληροφορίες για νέα προγράμματα και υπηρεσίες, προτείνοντας τους αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους
  • ενημέρωση αναλυτικά για τον λογαριασμό τους και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής
  • προτάσεις για τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμά τους
  • βοήθεια για τη μεταφορά της γραμμής τους, σε περίπτωση μετακόμισης.

Όλοι οι συνδρομητές που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν μέσω SMS αυτόματα και χωρίς καμία δική τους ενέργεια, το όνομα του δικού τους προσωπικού συμβούλου εξυπηρέτησης.

Η Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας» είναι η νέα υπηρεσία της Vodafone που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, να απολαμβάνουν ομιλία στο σταθερό και Internet στο σπίτι, ό,τι κι αν συμβεί, ακόμα κι αν υπάρχει τεχνικό θέμα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση μη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ή του Ιnternet στο σταθερό λόγω τεχνικού θέματος, οι συνδρομητές της Vodafone, οι συνδρομητές χρειάζεται να ενημερώσουν αρχικά για το τεχνικό θέμα, καλώντας στο 13830 και οι τεχνικοί της Vodafone θα προσπαθήσουν να το επιλύσουν άμεσα. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό, ΜΒ στο κινητό και προώθηση κλήσεων από το σταθερό σε άλλο τηλέφωνο της επιλογής του συνδρομητή μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.

O Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Vodafone Ελλάδας, κ. Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε: «Για όλους εμάς στη Vodafone, η παροχή βέλτιστης εμπειρίας εξυπηρέτησης στους πελάτες μας είναι στρατηγική επιλογή. Για το λόγο αυτό εξελίσσουμε και ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες όσο και τα μέσα που διαθέτουμε στους πελάτες μας, προκειμένου να έχουν άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση, όπου και όποτε θελήσουν. Με το Vodafone Home και ειδικότερα με τις υπηρεσίες Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση και Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας» ανατρέπουμε όλα τα δεδομένα της αγοράς προς όφελος του καταναλωτή, προσφέροντας στους πελάτες μας μια καινούρια, μοναδική και κυρίως προσωποποιημένη εμπειρία επικοινωνίας και εξυπηρέτησης».
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024