Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Xbox One ήρθε στην Ελλάδα

To Xbox One ήρθε στην Ελλάδα

Με αφορμή την προγραμματισμένη κυκλοφορία του Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Xbox εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους δυνητικούς αγοραστές της νέας παιχνιδομηχανής της Microsoft.

Με αφορμή την προγραμματισμένη κυκλοφορία του Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Xbox εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους δυνητικούς αγοραστές της νέας παιχνιδομηχανής της Microsoft.

Η ομάδα του Xbox υπόσχεται «ένα συναρπαστικό line-up παιχνιδιών, το οποίο θα περιλαμβάνει τους πιο δυνατούς, αποκλειστικούς τίτλους και τα μεγαλύτερα blockbusters»:

  • Forza Motorsport 5,
  • Dead Rising 3,
  • Ryse: Son of Rome,
  • Call of Duty: Ghosts και
  • Battlefield 4
    είναι μόνο μερικοί από τους αποκλειστικούς, AAA τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2014, καθώς και το
  • Sunset Overdrive,
  • Forza Horizon 2 και
  • Halo: The Master Chief Collection το οποίο θα παρέχει πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο Halo 5: Guardians multiplayer beta.

Ξεκινώντας από €399 –προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης με ΦΠΑ- κάθε συσκευασία Xbox One θα περιλαμβάνει την κονσόλα— η οποία διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, Blu-ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi — ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο και μια δοκιμαστική συνδρομή για τα νέα μέλη, διάρκειας 14 ημερών, στο Xbox Live Gold.

Επίσης, από τις 5 Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμο και το Xbox One με τον αισθητήρα του Kinect στην τιμή των €499. Όσοι επιλέξουν αυτή την έκδοση, θα έχουν την δυνατότητα χρήσης των κινήσεων των χεριών, βιομετρικό sign-in, controller paring, βιντεοκλήσεις μέσω Skype, προσωποποίηση, άμεσο scanning των QR codes, καθώς και άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με το Kinect, σε παιχνίδια όπως το Kinect Sports Rivals, το Dead Rising 3, και το Project Spark.

Με το Xbox One οι έλληνες χρήστες θα μπορούν επίσης να κάνουν τα εξής:
Game DVR/Upload: Με τη δυνατότητα του Game DVR, μπορείτε να καταγράψετε τα καλύτερα στιγμιότυπα των παιχνιδιών σας, με το Upload Studio να καθιστά πιο εύκολo να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε με την υπόλοιπη κοινότητα. Έχετε τη δυνατότητα να γράψετε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του gameplay και στη συνέχεια να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Εφαρμογές – Skype group chat: Με το, ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One, Skype θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε video chat και ταυτόχρονα και για πρώτη φορά, group chat με τους φίλους σας, μέσω της τηλεόρασης, με υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Internet Explorer και στο OneDrive, με την τηλεόραση και το παιχνίδι να λειτουργούν σαν ένα. Επίσης, την ώρα που παίζετε, μπορείτε να κάνετε snapping των apps όπως το Twitch, Machinima και IGN.

Τηλεόραση στο Xbox One. Παρακολουθήστε τηλεόραση από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω του Xbox One με τη χρήση HDMI-pass through.

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να κυκλοφορήσουν μερικοί από τους μεγαλύτερους και πιο δυνατούς τίτλους για το Xbox One στην Ελλάδα, καταλήγει η ομάδα του Xbox στον χαιρετισμό της προς τους έλληνες φίλους της κονσόλας.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024